2009.05.28.
0 perces olvasási idő
Epebetegeknek előszeretettel tudjuk ajánlani mostani receptünket, amellyel pár perc alatt, minimális hozzávalóval és erőbefektetéssel nagyszerű ételt tudunk varázsolni.
Hozzávalók:
- 4 nagy fej vöröshagyma
- néhány friss rozmaringlevél
- 2 evőkanál olaj
Hogyan készítsük el?
A hagymát meghámozzuk, felül kereszt alakban kissé bevágjuk és szétnyitjuk. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Vékonyan kiolajozunk négy 20 x 20 cm-es alufólia lapot, és a középre ültetjük a hagymákat. Meghintjük sóval, borssal és apróra vágott rozmaringlevéllel. Néhány csepp olajjal meglocsoljuk. A fóliát felül lazán összefogjuk.
A forró sütőben kb. 45 percig sütjük. Párolt húsok, halak mellé, köretként tálaljuk.
Nehézség: közepes
Jó étvágyat kívánunk!