Hírek

Kokain és impotencia - Összefügg?
#kokain
2022.06.16.

Kokain és impotencia - Összefügg?

A kábítószer fogyasztás elterjedése a fiatalkorúak körében egyre aggasztóbb méreteket ölt, annak ellenére is, hogy legtöbbjük tisztában van a szerhasználat kockázataival. Hogy mi ösztönözhet egy hozzád hasonló korú kamaszt a pszichoaktív anyagok kipróbálására? És van-e összefüggés az impotenciával? Cikkünkből kiderül.

A nyár 10 legizgalmasabb sportja
#nyári
2022.06.12.

A nyár 10 legizgalmasabb sportja

Unalmassá váltak a hagyományos edzések? Izgalmat keresel? Akkor a lehető legjobb helyen jársz! Természetesen azokkal a sportokkal sincs semmi baj, amiket eddig űztél, de teljesen természetes, ha egy kicsit több adrenalinra vágysz, mint amit például egy kocogás nyújthat.

#vita
2022.06.11.

Nem szabhatod meg, mit tegyek! Vita a kamasszal

"Majdnem 18 éves vagyok, nem szabhatod meg, mit tegyek!" Oh, a majdnem felnőttekkel való állandó harcok. A legtöbb szülő azzal szembesül, hogy ha egy szabályt próbál betartatni 17 és fél éves gyermekével, az így válaszol: "Hamarosan már nem korlátozhatsz!"

A pénzügyi válság téged is elért?
#vásárlás
2022.06.08.

A pénzügyi válság téged is elért?

A világgazdasági válság mindenkit elért, ezért jól meg kell gondolnod, mit és mikor veszel. De hogyan állj ellen a vásárlás okozta kísértésnek?

Érettségi túlélő kalauz: a szóbeli vizsgák
#érettségi
2022.06.06.

Érettségi túlélő kalauz: a szóbeli vizsgák

Már jócskán benne vagyunk az érettségi időszakban: gőzerővel kell készülni a szóbeli vizsgákra. Hogyan fogj hozzá, milyen szempontokat tarts szem előtt? Tanácsok a szóbeli érettségire való készüléshez.

Szerelem vagy kaland?
#párkapcsolat
2022.06.05.

Szerelem vagy kaland?

Egy tanulmány szerint bárkinek az, hogy valaki csak alkalmi szexre vagy hosszútávú, komoly kapcsolatra vágyik, arcról megállapítható.

Nyári cipőkalauz - Hogyan válassz megfelelő lábbelit?
#nyári cipő
2022.06.02.

Nyári cipőkalauz - Hogyan válassz megfelelő lábbelit?

Az egész testedre hatással van, hogy milyen cipőt viselsz. Sokan nem gondolják, hogy nemcsak boka-, térd, vagy éppen hátfájdalmakat okozhat a magas sarkú viselése, hanem akár fejfájáshoz is vezethet. Nyáron pedig különösen fontos, hogy milyen cipőt választunk.

A legnépszerűbb fogyókúrák
#fogyókúra
2022.06.01.

A legnépszerűbb fogyókúrák

A bőség zavara áll fenn, amikor túlsúllyal küszködve elszántnak hitt pillanatunkban a világhálón kutatunk a legújabb fogyókúrák után. Legfontosabb szempontok ilyenkor, hogy rövid idő alatt, lehetőleg szenvedés nélkül, minél több kilótól szabaduljunk meg. Van, aki szkeptikusan fogadja az egyes módszereket, más viszont nagy lendülettel kezdi a kúrát.

A legjobb bőrfiatalító: a folyadékpótlás
#bőr
2022.05.30.

A legjobb bőrfiatalító: a folyadékpótlás

A kor előrehaladtával életmódunk egyre inkább nyomot hagy külsőnkön is. Az apróbb ráncok, a szárazabb bőr mind az idő múlásának figyelmeztető jelei. A különböző fiatalító kozmetikai beavatkozások és arcápolók mellett azonban gyakran elfelejtkezünk arról, hogy már egy kis odafigyeléssel is sokat tehetnénk azért, hogy bőrünk üdeségét megőrizzük. Ehhez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás.

Gyakori betegségek tinédzsereknél
#betegség
2022.05.27.

Gyakori betegségek tinédzsereknél

A tinédzserkor zavaros időszak lehet. Sok változás történik, ami mindenkinek nehéz lehet. A tizenévesek teste gyermekről felnőttre változik, és az érzelmek mindenhol jelen vannak.

20 érv a biciklizés mellett
#bicikli
2022.05.26.

20 érv a biciklizés mellett

Még kisgyerekként megtanultál biciklizni, de talán néhány év után abba is hagytad. Talán késlelteted a szabadságod azzal, hogy csak azt várod, meglegyen a jogosítványod (vagy talán már meg is szerezted, de utálsz állandóan tankolni és a szüleiddel veszekedni azon, hogy ki használja az autót).

5 tipp a lámpaláz leküzdésére
#lámpaláz
2022.05.26.

5 tipp a lámpaláz leküzdésére

Sok ember retteg attól, amikor az egész osztály előtt kell beszélnie, fél, hogy kineveti a hallgatóság, ha valamit elhibáz. A lámpaláz megjelenésekor a szervezet felkészül a megmérettetésre, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassuk.