Zöldövezet

#Zöldövezet

397 db cikk a témában

Allergénmentes és bőrbarát kutyasampon. Lehetséges?
#kutyasampon
2024.07.02.

Allergénmentes és bőrbarát kutyasampon. Lehetséges?

Kis vagy éppen nagy kedvencünk fürdetését fontos, hogy jól megválasztott kutyasamponnal végezzük, és ne a sajátunkból oldjuk meg a feladatot. A kutyák bőrének pH értéke ugyanis eltér az emberétől. Más kérdés, hogy a kutyasamponnak hirdetett termékek közül sem felel meg mindegyik pH értéke a kutyák számára ideálisnak.

Gazdaságos utazás kalandoroknak
#utazás
2024.06.26.

Gazdaságos utazás kalandoroknak

Tanuld meg, hogyan lehet könnyebben utazni mindkét értelemben: könnyebb poggyásszal és megmaradó zsebpénzzel. Olvasd el a gazdaságos utazás aranyszabályait.

Barkácsolók mesterfegyvere: hogyan válasszunk akkumulátoros fúró-csavarozót?
#barkácsolás. fúró-csavarozó
2024.06.26.

Barkácsolók mesterfegyvere: hogyan válasszunk akkumulátoros fúró-csavarozót?

Az akkumulátoros fúró-csavarozók mind a szakemberek, mind a hobbi barkácsolók nélkülözhetetlen segítője, de elmondhatjuk, hogy ma már szinte minden háztartásban megtaláljuk. Szinte minden háztartásban időnként akad fúrni való, például amikor egy képet vagy polcot szeretnénk feltenni. Sőt, a csavarozás funkció is jól jön bútorok összeszerelésénél. Csupán ár vagy márkanév alapján dönteni nem jó irány, ha egy valóban jól teljesító darabot szeretnénk.

Mit pakolj be magaddal egy fesztiválra?
#fesztivál
2024.06.25.

Mit pakolj be magaddal egy fesztiválra?

Légy felkészült a fesztiválra, és csak olyan dolgokat vigyél magaddal, amikért nem akadnál ki, ha elvesztenéd, hiszen egy sátrat semmiképpen sem lehet biztonságossá tenni. Itt a mi listánk, reméljük, hasznos lesz.

A tenger veszélyei
#tenger
2024.06.13.

A tenger veszélyei

Erős hullámzás, sodrás, dagály, hirtelen változó vízmélység: mind jelentős veszélyt hordoznak magukban a tengeri fürdőzés során. A cikkünkben olvasható tanácsok betartásával elkerülheted a baleseteket!

Bőrproblémák kutyáknál
#kutya
2024.06.12.

Bőrproblémák kutyáknál

Amikor egy kutya folyamatosan vakarja vagy nyalja magát, az pont olyan irritáló tud lenni, mint amikor valaki végighúzza a körmét egy iskolatáblán. De ne hibáztasd ezért a rossz szokásáért szegény kutyádat – valószínűleg valamilyen bőrproblémája lehet.

Sátortippek fesztiválozóknak
#sátor
2024.06.05.

Sátortippek fesztiválozóknak

A legnagyobb fesztiválokon lehet sátorozni. Ha ez az első fesztiválod, akkor fel kell adnod a reggeli madárcsicsergésre és friss levegőre ébredésről szóló álmaidat, és szembenézni a tényekkel, hogy milyen is lesz valójában a sátorozás.

Mennyiért vehetünk jó mikrót?
#mikró
2024.06.04.

Mennyiért vehetünk jó mikrót?

Mikró vásárlás előtt állsz? Mérd fel az igényeidet! Árban hatalmas a szórás a jók között is. Sugárzás nem fenyeget, de néhány jó kajáról lemaradhatunk egy fapados mikróval.

10 dolog, amit megtehetsz a környezetedért
#környezetvédelem
2024.05.30.

10 dolog, amit megtehetsz a környezetedért

A környezetvédelem nem csak a felnőttek dolga! A Földet és a környezetedet ugyanis valószínűleg te tovább fogod használni, mint a szüleid! Most 10 egyszerű és olcsó praktikát mutatunk be, amellyel te is tehetsz a környezeted védelme érdekében!

A kölyökkutya egészsége
#kutya
2024.05.26.

A kölyökkutya egészsége

Végre teljesült a hőn áhított kívánságod, és kaptál egy kölyökkutyát? Az állat azonban, aki hű társad és barátod lesz, különleges gondoskodást igényel. Te tudod, hogy hogyan őrizheted meg a kutyusod egészségét, és hogy mi az, amivel árthatsz neki? Segítünk.

Házi kedvencek: ha közeleg a vég...
#kutya
2024.05.21.

Házi kedvencek: ha közeleg a vég...

Amikor Gergő 12 éves volt, kutyája mindig életvidám és virgonc viselkedése levette a lábáról, de pár évvel később lankadt az eb aktivitása, és szemmel láthatóan étvágytalanná vált - ekkor tudatosult Gergőben, hogy valami nagy baj van.

Hogyan utazz kutyával?
#utazás
2024.05.18.

Hogyan utazz kutyával?

Vakációzni indulsz, de még nem döntötted el, hogy magaddal viszed-e a kutyád, vagy sem? Tudod, hogyan utazz vele? A kutyáddal utazni nagyon jó mulatság, ha elvégzed a megfelelő előkészületeket. Viszont a készületlenség nagyon könnyen elronthatja mindenki pihenését.

Ültess epret a lakásban
#eper
2024.05.12.

Ültess epret a lakásban

A fazekak és a cserepek tökéletes tárolóedényei azoknak a növényeknek, amiknek egyébként kertben lenne a helyük. De miért ne lehetne a közeledben tartani? Az eper nem csak csemegének nem utolsó, de jól is mutat a lakásban is. Ha megfelelően táplálod és rendszeresen öntözöd őket, akkor egész nyáron zamatos csemegét csipegethetsz esténként.

Az okos ruhatár
#ruhatár
2024.05.05.

Az okos ruhatár

Ha környezetbarát ruhadarabokról beszélünk, biztosan nem vadítóan szexi öltözet jut eszünkbe. Helyette divatjamúlt bő vászonruhák, széles szárú hippi szerkók képe sejlik fel bennünk. Nos, itt az ideje, hogy félretegyük ezeket az ostoba előítéleteket: a környezetbarát ruhatár sokkal inkább a már meglévő viseletek felújítását, karbantartását jelenti, s azt, hogy te is jól érezd magad viseletük közben.