Hírek

Környezetbarát testedzés
#környezetbarát
2021.06.14.

Környezetbarát testedzés

Az életben, mint tudjuk, nem boldogít a pénz, sokkal fontosabb értékeink is vannak. Az egyik az egészséges életmód, a másik a Földünk megóvása az utókor számára. Miért ne tehetnéd egyszerre a kettőt?

#pattanás
2021.06.14.

Pattanások - Nyomjam ki őket vagy sem?

Az lenne a problémám, hogy akad az arcomon pattanás bőven. Van, aki azt mondja, hogy nem szabad kinyomni, máshonnan meg azt hallom, hogy ki kell nyomni, ha "megérett". Mi az igazság? A szakértő válaszol.

Szeretnél leadni néhány kilót? Meglepő akadályokba ütközhetsz!
#diétva
2021.06.13.

Szeretnél leadni néhány kilót? Meglepő akadályokba ütközhetsz!

Senki nem vitatja: a fogyás nem egyszerű dolog. Sokan belevágnak a csodákat ígérő diétákba vagy önsanyargató módon lemondanak a napi szükségleteikről, ezektől remélve a bomba alakot. Azonban ezzel a hozzáállással többet ártanak, mint használnak. Mennyi szerepe van a mozgásnak és a táplálkozásnak a sikeres fogyásban?

#kapunyitási pánik
2021.06.12.

Félek a nagybetűs élettől!

Most fogok diplomázni, de már teljesen kiborultam. Teljes mértékben elterveztem, hogy a nyáron mit fogok csinálni. Dolgozni, elutazni, jövőt tervezni, esetleg második diplomát szerezni. Most azonban úgy érzem, hogy túl gyorsan történnek körülöttem a dolgok.

#koronavírus
2021.06.10.

Koronavírus - Beolthatók a 12-16 évesek

A kormány szerdán döntött arról, hogy engedélyezi a 12 és 16 év közöttiek koronavírus elleni oltását - jelentette be a miniszterelnök csütörtökön Budapesten a Kormányinfón.

Mitől jó egy párkapcsolat?
#vonzalom
2021.06.10.

Mitől jó egy párkapcsolat?

Amikor az emberek először tapasztalják meg a szerelem érzését, az gyakran egyszerű vonzalommal kezdődik. A szexuális érzések gyakran részei ennek a vonzalomnak. Bármilyen meglepő, az emberek ilyenkor gyakran ábrándoznak arról, hogy milyen lehet a szakítás vagy egy új barát vagy barátnő. Sokszor azon kaphatjuk magunkat hogy a kiszemelt nevét motyogjuk, vagy mindenről ő jut eszünkbe.

Érvek az úszás mellett
#úszás
2021.06.09.

Érvek az úszás mellett

Az úszás során gyakorlatilag az összes izomcsoport dolgozik anélkül, hogy ízületeinket vagy ínszalagjainkat túlterhelnénk. Ha tehát van pár kilód, amit szívesen izomra cserélnél, ám viszonylag kevés, de annál kímélőbb edzésre vágysz, az úszást pontosan neked találták ki.

#vegyszer
2021.06.08.

Rebeka kipróbálta: tippek a vegyszermentesség jegyében

Az ember sokszor nem törődik a szépségápoló szerek minőségével, és károsító hatásával. Sok ember ezen akarja megspórolni a pénzt, és bele sem gondol, hogy a vegyszerek és egyéb káros anyagok milyen súlyos problémát okozhatnak 10-20 év múlva. Ami a bőrön át felszívódik, az eljut a testünk minden részébe a vér útján. Elsősorban persze látható jelei lesznek a túlzásba vitt kencehasználatnak (például : ekcéma) , de akár rákos megbetegedés is lehet a vége.

#stresszevés
2021.06.08.

Segítség! Stresszevő lettem!

Állandó harc az életed: Te és a testsúlyod folyamatosan hadakozik egymással. Mivel egészséges és vonzó szeretnél lenni, ezért odafigyelsz mit, mikor és mennyit eszel. Pontosan tartod az erre vonatkozó alapszabályokat - aztán …

#zab
2021.06.08.

A zabliszt jótékony hatásai

Ha reform receptekkel kísérletezünk, érdemes kipróbálni a zablisztet. Ízben és látványban a megszokotthoz hasonlót ígér, emellett fogyasztásának számos kedvező hatását is élvezhetjük.

#hazudik
2021.06.07.

Miért hazudunk?

Akkor csalódunk a leginkább barátainkban, ha kiderült, hogy hazudtak. Egy kis füllentést még meg is bocsátunk, de a nagy hazugságok nagy sértődéseket eredményeznek.

#sport
2021.06.06.

A legijesztőbb fitness trendek

Egyre többet hallani a rendszeres testmozgás fontosságáról, egészségvédő hatásáról. Azonban a mai felgyorsult, inger-gazdag világban sokan úgy érzik, hogy számukra már nem elég a hagyományos edzésmódszer, egyre őrültebb tempóban vágynak gyors sikerre. Összeszedtük a 3 legijesztőbb fitness-trendet, és azt is hangsúlyozzuk, hogy ezek miért veszélyesek.

Hogyan szokjak le a cigiről?
#cigi
2021.06.05.

Hogyan szokjak le a cigiről?

Elkövettél egy hibát, rágyújtottál egy cigire és azóta nem sikerül letenned? A hibákban az a szép, hogy a legtöbb esetben ki lehet őket javítani. A dohányzásról is le lehet szokni. A kérdés csak az, hogy akarod-e?

#kontaktlencse
2021.06.05.

Melyik kontaktlencse a megfelelő számodra?

Először is, a kontaktlencsédnek azon a problémán kell segítenie, ami miatt elkezdtél szemüveget vagy lencsét viselni. Vagyis jobb látást kell biztosítania, korrigálni a rövidlátást, a távollátást, a szemtengelyferdülést vagy ezek kombinációját is.