Hírek

#alkohol
2011.05.05.

Az alkohol szexuális gondokat okozhat

A rendszeres alkoholfogyasztás súlyosan károsítja mind a nők, mind a férfiak termékenységét: a férfiaknál többek között a herezsugorodását, terméketlenséget, impotenciát, míg a nőknél sikertelen peteérést, spontán vetélést okozhat. Az alkoholfogyasztás veszélyezteti a magzat normális fejlődését.

#megcsalás
2011.05.05.

Hogyan kezeljük hűtlen barátunkat?

Az élet nem mindig habostorta és néha szembe kell néznünk a csúf igazsággal. Egy hűtlen barát pont egy olyan csúf igazság, melyet nem nézhetünk ölbe tett kézzel. Ha már sok álmatlan éjszakát töltöttél azon gondolkodva, hogyan kezeld ezt a helyzetet, akkor most fellélegezhetsz, hiszen van belőle kiút.

#legging
2011.05.05.

Miért kövérít a leggings?

Lehet, hogy elfelejtettél szőrteleníteni, de az is lehet, hogy csak „kövér-vagyok” napod van: a leggings minden ilyen árulkodó jelet elrejt. Ám a leggingsben bízó nők seregének hatalmas sokkot tartogatunk – érdemes lehámozni a nyárra!

#vámpír
2011.05.01.

Vámpírszex: miért olyan vonzó?

A Twilight, Alkonyat sorozat sikerének köszönhetően egy új, vámpír popkultúra van kialakulóban. A sorozatból készült film második része a héten került a mozikba, s a világon mindenhol tinilányok és felnőtt nők tömegei vágyakoznak a főszereplő vámpír, a brit Robert Pattinson által alakított Edward Cullen szerelme után.

#kisállat
2011.05.01.

Állatterápiával a depresszió ellen

Ki szállna vitába azzal a ténnyel, hogy az állatok pozitív hatással vannak közérzetünkre? Az alternatív gyógyászati kutatások eredményeire alapozva egyre több ember számára körvonalazódik, hogy az állatok igen nagy hatással vannak az egyén közérzetére, különösen, ha a beteg depresszióban szenved.

#iskola
2011.04.30.

Igazságtalan a tanárod? Cseréld le egy vizsga erejéig!

Veled is előfordult már, hogy rossz magaviselet miatt egyessel, vagy szinte megoldhatatlan feladatokkal teli röpdolgozattal büntette a tanár az osztályt? Mindez komolyan kihat az év végi jegyedre, s akár a továbbtanulásodra is!

#kate middleton
2011.04.29.

Edzés Kate Middleton-módra

Mivel Kate nagy súlyt fektet az aktív életmódra, a diétájával együtt egyszerűen fogyhat, illetve edzheti izmait. Valójában egy tapasztalt „fitness-nyuszi” és naponta legalább egy órát edz, a Clarence-házban felállított berendezések segítségével.

#kate middleton
2011.04.29.

Kate Middleton diétájának titkai

A körülbelül 177 centijével, és az ehhez párosuló 55 kilójával Kate Middleton vékony és atletikus alkatnak számít, így gyakran kerül egyenes összehasonlításba Diana hercegnővel is.

#drog
2011.04.28.

Börtön helyett vár a drogambulancia

Egy nagyobb Drogambulancia évente kb. 1000 klienst fogad. A páciensek nagyobb hányada illegális szerhasználó, ezért valamilyen kábítószer-függőségben szenved. Alkoholizmus és játékszenvedély miatt, illetve egyéb mentális problémákkal is felkeresik a szakrendelést.

#fogyókúra
2011.04.28.

Tippek a hatékony súlycsökkentéshez

„Kedves Szakértő! 15 éves vagyok. Eldöntöttem, hogy leadok néhány kilót, és felturbózom a testem május végére. Nemrég kezdtem el futni, kezdve másfél kilométerrel és remélem, hogy hamarosan fel tudom ezt húzni 4 kilométerre, melyet heti 4-5 alkalommal futnék le.”

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#terhes
2011.04.25.

Igaz történet arról, aki irtózott a terhesektől

Nagycsaládban nőttem fel. Öten voltunk testvérek. Négy lány és egy fiú. Természetesen voltak közöttünk viták, veszekedések, még verekedések is olykor, de összességében jó testvérek voltunk.

#ex
2011.04.22.

Tíz jele annak, hogy a szerelmed érdeklődik az ex után

Azon tűnődsz, vajon kedvesed szíve az előző szerelem markában maradt? Az elmúlt kapcsolat lezáratlanul hagyása bizalmatlanságot szülhet, valamint megakadályozza egy ígéretesnek induló, új kapcsolat kibontakozását.

#glutén
2011.04.21.

Divat a gluténmentes étrend?

A Facebook, Twitter és más közösségi portálok gluténmentes diétával foglalkozó oldalain felfordulást okozott egy coloradói séf, Damien Cardone véleménye, aki csípős megjegyzéseket tett azokról a személyekről, akik gluténmentes vacsorát rendeltek éttermében.