5 kerdes:)

2012.02.08.
Kedves DR.no! En 17 eves lany vagyok es lenne par kerdesem:
1)17 eves vagyok es meg nemvolt baratom,most van mar vagy 5 honapja egy 24 eves. Volt,mikor probalkoztunk nemistudom,hogy hogy nevezzem,mert nemvagyok jaratos az ilyenekbe szoval megujazot. De en meg ezelott soha nemcsinaltam ilyesmit,csak a csiklot izgattam de azt jo regota csinalom es' elismegyek',na de meg oda be soha nem nyomtam az ujom es meg szuz is vagyok senkivel sem fekudtem le. Es az nemisbaj ,mar enis szeretnem ezt a dolgot csinalni a baratommal de en ugy tudom,hogy jo is kell legyen vagyis jol kell esen. De az a gond ,hogy nemerzek semmit sem ,mikor csinalja pedig szegeny anyit probalkozik....de egyszeruen erzem, h mit csinal de nem hat ram semmit sem! Nem esik rosszul sem,hogy fajon vagy ilyesmi egyszeruen fekszek es o hiaba csinalja mintha semmi se lenne....:( es en szeretnem, h erezzem jol megam (menjek el) de nemsikerul. Probalkoztam mar tobszor is egyedul az ujjamal de nemtudom mintha nem lenne eleg az ujam bosege...lehet az a gond???aztan hasznaltam valami targyat ami nagyobb volt es akkor mondjuk jobb volt de nemvisz engem el a csucsra. Hogy lehet ilyen,hogy meg nem nyomtam be az ujam es bemegy mar sokkal nagyobb mint az ujam?? na persze elsonek nem ment be egybol,elsonek az ujjammal csinaltam v 3 szor 4szer es aztan dugtam be a targyat. es jon is valami feher valami....az mi???Tudna nekem ajanlani valami jo tanacsot,hogy mit tegyek vagy mitol van ez az egesz???
2)Na meg,h megujazot a baratom meg enis sajat magam igy kiszakat a szuzhartyam??? egyszeruen en ugyerzem , h nincs....nemtudom es nemisfajt anyira,mikor csinalta legeslsonek mintahogy mondtak...na jo csak az uja volt meg bent de akkoris es semmi ver nemjot...es arra vagyok kivancsi,h ott van meg vagyis kilehet igy szakitani ujjal??
3) valami bajom lehet h ezt csinaljuk??? megmossuk a kezunket mindig alaposan es aztan csinaljuk,es vigyaz is ram a baratom mindig oda figyel h ne fajon es ne legyen nekem rossz...lehet valami betegsegem ,mert hallotam olyat,hogy igenis lehet baja a petefeszkemnek mivel meg szuz vagyok... on szerint is?? vagy hogy van ez?
4) A baratom nagyon szeretne az analis sexet es nemistudom valahogy nemakarom,marmint olyan undoritonak tartom .....akarom is meg nemis...azt szeretnem kerdezni,hogy az nem terjeszti a betegsegeket ha most o oda behatol nekem???pl o nem lehet attol beteg??? mert en bizti h nem engednem h utana meg elol dudgja be.....gondolkoztam h lehet megengedem neki de azt szeretnem kerdezni ,h ugy eotte kikel wc-zem magam??:D szeretnem ha megmagyarazna nekem ezt az egeszet,h elotte mit tegyek,mert nemtudom.
5)Na meg persze a mellemel is van problema:( tul kicsik na de ez nemis lenne nagybaj sok kis mellu csaj van de nincs bimbom ami nagyon zavar es mar 17 vagyok:(anyum azt mondta h neki is igy volt es semmi gond nincs...azt mondta,hogy majd mikor lessznek gyerekeim akkor majd lessznek bimbok is ,mert a gyerekek kiszopjak valami ilyesmit mondodt;)) na de en akkoris akarom,hogy nekem is legyen mar most mint a tobbi csajnak es engem zavar ,hogy nincs hissz a baratom meg nem lattam mert meg nem vettem le elotte a meltartot:D de felek h mit fog szolni..szoval a barna resz megvan de bimbo rajta nincs.....ez baj??? akartAm menni vele orvoshoz de anyum nem engedi(nem vissz) azt mondja h na es a doki mit csinalna??? azt hiszed h majd kiveszi neked?? szeretnem kerni a tanacsat,hogy mit tegyek ez esetbe h nincs bimbom??? es ha megyek dokihoz o mit ad v mit csinal?? a valaszokat elore is koszonom:) kellemes napot ! Dori

Szakértőnk válasza a 5 kerdes:) kérdésre

Kedves Levélíró!

1-2-3: Nem lesz attól bajod, ha a barátod ujjal hatol a hüvelyedbe. Persze alapvető, hogy ilyet csak tiszta kézzel tegyen. A hüvely igen tágulékony, tehát egy ujjat minden nehézség nélkül befogad (ha belegondolsz, szülés során áthalad rajta a magzat is). A szűzhártya nagyon rugalmas, ezért használhatnak szűz lányok is tampont, egy ekkora tárgytól (vagy egy ujjtól) nem sérül meg. Mivel nálatok még nem történt behatolás, ezért te szűznek számítasz (valószínűleg a szűzhártáyd sem sérült meg). Mivel a hüvelyben igen-igen kevés idegvégződés található, ezért a hüvely ingerlése önmagában csak ritka esetben élvezetes. A csikló sokkal gazdagabban beidegzett szerv, tehát mindenképpen ez a nemi öröm elsődleges forrása. Tehát teljesen normális dolog, hogy nem érzel semmi különlegeset, amikor a barátod ujjal izgatja a hüvelyedet (ezt úgy érdemes csinálni, hogy a clitoris környéke is kapjon mechanikai ingert). A fehér valami hüvelyváladék volt, ez teljesen normális dolog.

4. Mivel még "hagyományos" úton sem szeretkeztetek, az anális együttlétet egyáltalán nem ajánlom.(A másik ok, amiért ez nem túl jó ötlet, hogy igazából te sem akarod.) Így valószínűleg rossz élmény lenne. Természetesen ajánlatos úgy belevágni, hogy a végbél üres, vagyis székelés vagy beöntés után. Minden esetben használni kell óvszert, mert a vastagbél baktáriumflórája a párodat is megbetegítheti és te is csúnya fertőzést szedhetsz össze. Síkosítás feltétlen szükséges. A végbél után hüvelybe hatolni csak óvszer csere után szabad, mert ahogy írtam is, hüvelyi fertőzés lehet a vége.

5. Mellbimbód biztos hogy van, de megeshet, hogy nem emelkedik ki a bimbóudvarból (ún. befelé forduló bimbó). Ez problémát nem okoz, a szoptatásnál kell majd odafigyelni, de annak sem akadálya. Jelenleg teendő nincs vele, orvos sem tud vele mit kezdeni (nem is kell).

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor