Hírek

#krónikus betegség
2021.07.30.

Hogyan élj együtt egy krónikus betegséggel?

Krónikus betegséggel együtt élni még felnőttként sem egyszerű feladat, - hiszen az élet minden területére kihat - gyermekkorban pedig még hatványozottabban jelentkeznek az ezzel kapcsolatos problémák.

Miért kell edzened az önértékelésedet?
#önértékelés
2021.07.29.

Miért kell edzened az önértékelésedet?

Állj meg egy pillanatra! Hogy érzed most magad a bőrödben? Miként vélekedsz saját magadról és mennyire van rád hatással, hogy mások mit gondolnak rólad?

7 házi gyógymód szúnyogcsípésre
#szúnyog
2021.07.29.

7 házi gyógymód szúnyogcsípésre

Elképesztően idegesítő, amikor esténként nem lehet kilépni a szabadba a szúnyogok miatt, amik jobb esetben csak a zúgásukkal bosszantanak, rosszabb esetben össze-vissza csípnek és viszkető piros foltokat hagynak maguk után. Még szerencse, hogy van néhány remek házi gyógymód szúnyogcsípésre.

#tzatziki
2021.07.26.

Tzatziki saláta csontritulásosoknak

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta. Készítsd el te is otthon és varázsold konyhádba a mediterrán országot. Remek választás a csontritkulásosok, keringési problémások és a lisztérzékenyek részére is!

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#kudarc
2021.07.24.

Mit tanítanak a kudarcok?

Kudarcot vallani nem a legkellemesebb érzés. Pedig a kudarc ugyanúgy az életed része, mint a siker vagy a győzelem.

#akné
2021.07.23.

Az akné különböző típusai

Az aknés sebhelyek dupla veszélyt jelentenek: először is meg kell birkóznod a csúnya pattanásokkal, és még emlékeztető jelek is maradhatnak. Segítünk megismerni a különböző típusú aknékat, így eldöntheted, hogy mit kezdj a sebesedés különböző módjaival.

#flört
2021.07.22.

Tippek a sikeres flörtöléshez

A nők évszázadok óta használják a flörtölés trükkjét, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét. Míg régebben a szempilla rebegtetése, manapság inkább a csábító nézés az, melynek a férfiak nem tudnak ellenállni. A flörtölés könnyebbé teszi a nők számára, hogy anélkül mutassák ki érdeklődésüket egy férfi iránt, hogy kimondanák azt.

A szép haj titka
#korpás fejbőr
2021.07.22.

A szép haj titka

Egészséges és szép hajra vágysz? Sajnos a haj is elveszítheti a fényét, illetve lassabban nőhet. De semmi nincs veszve, hiszen a következő 5 tipp betartásával igazán gyönyörű, egészséges hajra tehetsz szert.

#strand
2021.07.21.

Biztonsági ötletek strandoláshoz

Minden nyáron ezrekre vigyáznak a strandokon, tengerpartokon a vízimentők. Hogy a víz mellett is biztonságban legyél, érdemes tájékozódnod a rád leselkedő veszélyekről. Az alábbi egyszerű tippek követésével elkerülheted őket.

17 gyakori kérdés a csókolózásról
#csókolózás
2021.07.20.

17 gyakori kérdés a csókolózásról

A csókolózás az egyik legártatlanabb „bűnös élvezet” a világon. A tinik gondolkodnak rajta, és aggódnak miatta. Vajon jól csinálom? Milyen csókfajták vannak? Kit kellene megcsókolnom, és mikor jön el a megfelelő pillanat? Íme, a 17 leggyakrabban feltett kérdés a csókolózásról!

#napfény
2021.07.19.

Milyen napvédő krémet válasszunk?

A napsugárzás elleni védekezés minden korosztály számára, bőrtípustól függetlenül kiemelten fontos. Milyen faktorszámú készítménnyel védekezhetünk a káros sugarak ellen és mit tegyünk, ha a választott termék mégsem megfelelő?

#olvasás
2021.07.17.

Így válaszd ki a legjobb könyvet!

Nem újdonság, hogy minden korábbinál több időt töltünk sms-ezéssel és netezéssel. De tudtad-e, hogy olvasásra is egyre több időt szakítunk? Pedig így van: egy tanulmányból az derül ki, hogy a tinédzserek többsége papírra nyomtatott könyveket olvas.