Hírek

#alkohol
2012.03.01.

Az alkoholfogyasztás veszélyei

Milyen hatással van az alkohol a szervezetre? Mi a teendő, ha valaki leitta magát? Minden, amit az alkoholfogyasztásról tudni kell.

#fogamzásgátlás
2012.03.01.

Fogamzásgátlás videók

Riportfilmek, ismeretátadó filmek és kampányfilmek a fogamzásgátlással kapcsolatban.

#fogamzásgátlás
2012.03.01.

Fogamzásgátlás

Melyek a fogamzásgátlóval kapcsolatos leggyakoribb tévhitek? Milyen védekezési módok léteznek? Hogyan kell használni az óvszert, és a fogamzásgátló tablettát? Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell.

#fogamzásgátlás
2012.03.01.

Általános tájékoztató

Általános tájékoztató a KamaszPanasz Osztályterem rovatáról pedagógusok számára.

#fulladás
2012.02.29.

Megmentette legjobb barátja életét a negyedikes fiú

Az iskolájában hősként tekintenek arra a negyedikes kisfiúra, aki megmentette legjobb barátját. A 10 éves Carter Helt kitüntetést kapott, mert gyors közbelépésével megmentette barátja életet, aki rosszul nyelt le egy keménycukorkát, s emiatt majdnem megfulladt.

A 12 legjobb diéta
#diéta
2012.02.29.

A 12 legjobb diéta

A népszerű és hangzatos diéták mind azt ígérik, hogy rövid időn belül karcsú és fitt leszel, mindenféle megerőltetés nélkül. De vajon tényleg működnek? Mennyire egészségesek vagy hatásosak? Melyek azok, amik tényleg hatnak és melyek átverés jellegűek vagy akár egyenesen károsak? Most utánanéztünk, hogy ne kelljen a saját bőrödön kísérletezned. Jöjjön hát a 12 legnépszerűbb fogyókúrás megoldás 2012-re!

#való világ
2012.02.28.

A valóságshow a valóságnak felel meg?

Véget ért egy valóságshow immár sokadik évadja. Minek voltunk tanúi? Mennyiben tükrözi a valóságot a show? Miért fogja meg nézők ezreit a műsor? Mennyire vegyük komolyan a látottakat?

#oscar
2012.02.27.

Elmaradtak a nagy meglepetések az Oscar-díjátadón

Nem történtek nagy meglepetések a tegnap esti Oscar-díjátadón, már ami a díjazottakat illeti, ám maga a show a korábbiakhoz képest egész élvezhető volt, hatalmas mennyiségű film- és sztárparódiával, régi idők bejátszásaival és egy rövid Cirque Du Soleil-előadással megtűzdelve.

#sí
2012.02.27.

Síelés: Egyedül soha!

Nem tudott lefékezni Gerlitzen síterepén az a 12 éves magyar lány, aki egy iskolai sítáborban vett részt Ausztriában. A lejtő végén nagy sebességgel a kassza faépületének csapódott, nem tudták megmenteni az életét.

#fehérnemű
2012.02.26.

A fehérnemű története

A fehérnemű angol megnevezése (linguire), egy régi francia (linge) szóból ered melynek jelentése lenvászon, és egészen az 1850-es évekig csupán a megbotránkoztató alsóneműk megnevezésére használták.

#sztori
2012.02.25.

Oszd meg velünk a te történeted!

Van egy sztorid, amelyet megosztanál a többiekkel? Szeretnéd, ha mások is láthatnák gondolataidat? Annyira bántja valami a lelkedet, hogy nem tudsz tőle szabadulni? Írd meg nekünk a te történetedet! Ha megosztod a történetet, könnyen lehet, hogy másoknak is segítesz.

#büfé
2012.02.24.

Elhízott diákok: nem az iskolai büfé a bűnös

Az amerikai tanintézetekből évek óta igyekeznek a sok cukrot, sót és zsiradékot tartalmazó üdítőitalokat és hamburgerféléket kitiltani, mert úgy vélték, hogy a mind több elhízott gyerek az iskolákban könnyen elérhető, egészségtelen tápanyagok miatt lesz dundi. Az iskolákban végzett nagyszabású vizsgálat kimutatta, hogy ez vaskos tévedés.