Hírek

#első szex
2011.08.25.

Kiábrándító első alkalom

Kedves szakértő! Nemrég szexeltem először a barátnőmmel. Mindkettőnk számára ez volt az első. Átszakadt a szűzhártyája, sírt is egy kicsit, de azt mondta, nagyon élvezte. Eközben én nem éreztem fájdalmat, de maga az aktus nem szerzett számomra olyan nagy örömöt, mint amire vártam.

#rák
2011.08.25.

Rákos a barátom, hogyan segíthetek neki?

A barátodat nem rég diagnosztizálták rákkal. Természetes, hogy ilyenkor kérdések tömkelege merül fel benned: Mit is tegyek? Hogyan segítsek neki? Ha beszélek vele a betegségről, azzal nem bántom meg? Mi a „normális” ilyenkor?

#egyetem
2011.08.24.

Mit NE vigyél magaddal a kollégiumba?

Eldönteni azt, hogy mit viszel magaddal és mi marad otthon, komoly kihívás lehet. Nem akarsz elfelejteni semmit, felkészült akarsz lenni minden helyzetre, ám ha túl sok dolgot viszel magaddal, azzal sok problémát okozhatsz mind magadnak, mind a szobatársadnak.

#főiskola
2011.08.23.

Tippek, tanácsok kezdő főiskolásoknak (1. rész)

Kata egy szokványos tanuló, nemrég végezte a középiskolát és bekerült a főiskolára. Itt legjobb barátaival és szobatársaival több kurzust is felvettek. A pszichológiai kurzus a kedvencei közé tartozott, de komoly gondjai akadtak vele. A szobájában pedig rettenetesen mutatott a kajamaradék és a különféle hulladékok sokasága.

#féltékenység
2011.08.23.

A féltékenység a szerelem jele?

Mindannyian féltékenyek vagyunk időnként egy kicsit. Mikor van ez még rendjén, és hol van az a pont, amikor már nincs?

#zöldség
2011.08.23.

Érdemes bioterméket venni?

A biotermékek kezdetben csak bizonyos boltokban voltak elérhetőek azok számára, akik hajlandóak voltak sokkal többet fizetni a természetesebb, környezetbarát, vegyszermentes termékekért. Ma már szinte mindenhol kaphatóak, egyre kedvezőbb áron.

#szex
2011.08.22.

Meleg vagyok, azt hiszem

Kedves szakértő! Azt hiszem, meleg vagyok, ugyanis a saját nememhez vonzódom. A pubertást már korán elkezdtem, 9-10 éves koromban és már nemi szőrzetem is van. Nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel. Kérem, segítsen! (Bence, 12)

#pms
2011.08.19.

A PMS hatása a pasikra

Kedves szakértő! Vajon a PMS hatással lehet a barátomra? Ha ugyanis nincs túl jó kedvem és akkor beszélek hozzá, szinte soha nem válaszol. Így tehát előfordulhat, hogy az én PMS-em hat rá? Válaszát előre is köszönöm!

#borotva
2011.08.17.

Borotválkozási tippek tinilányoknak

Olyan helyeken is szőr nő, ahol eddig még nem tapasztaltad? Ez csak annyit jelent, hogy elérted a pubertáskort. A megnövekedett hormonmennyiség (androgén) felelős a lábadon, a hónaljadban és az ágyékod környékén megjelenő sötét szőrzetért.

#terhes
2011.08.16.

5 évesen szült a világ legfiatalabb anyukája

Egy fáradt, rongyos indián nő érkezett a piscói kórházba – az Andok lábaitól, gyalog. Kezében vezetett egy félénk, alig egy méter magas, gesztenyebarna szemű lányt, rendkívül domború hassal.

#google
2011.08.16.

A Google egyszerre butít és okosít?

Az emberek azt mondják, hogy a számítógépek, amióta csak léteznek, egyre ostobábbá tesznek minket. Aztán jött az internet, életre hívva a Google-t, így minden remény a jövőbeli intelligens élettel kapcsolatban begyűrűzött a virtuális világba.

#bébiszitter
2011.08.16.

Bébiszitter leszek: cseréljünk pelenkát!

A bébiszitterkedés egyszerre lehet jól jövedelmező és mulatságos. De mint minden munkának, így ennek is vannak olyan mozzanatai, amelyet egyikünk se szeret csinálni. Ilyen például a pelenkacsere.

#pénisz
2011.08.14.

Pénisznövelő krémek, balzsamok és tabletták

„Ne habozz! Mindössze három hét alatt 6 cm-t nőhet a péniszed! Tudományosan bizonyított módszer! Garantáltan működni fog! Csak ma, csak neked, csak ebben a fél órában: mindössze 15.990 Ft-ért + szállítási és kezelési költség! Garantált minőség!”

#egyetem
2011.08.13.

Milliárdos egyetemisták: így lehet meggazdagodni egyetlen ötlettel

Larry Page és Sergey Brin a Stanfordon találkoztak, és kezdtek el együtt dolgozni egy BackRub nevű keresőprogramon, amit nem sokkal később átkereszteltek Google-ra. Sikersztorijuk nem egyedülálló, rengeteg cég indult zsúfolt koleszszobából világhódító útra.