Hírek

#szex
2011.07.01.

A piától és a drogoktól jobb lesz a szex?

Szex, pia, és drogok. Jó bulinak tűnik? Nos, lehet. De veszélyt is jelenthet, különösen, ha egyszerre csinálod mindet. A társaságban kézről kézre jár az ital és a kábítószer. Miért?

#facebook
2011.06.30.

A facebookos félrelépések okai

Érzelmi ügyek, középiskolai szerelmek, főiskolai viszonyok és zárt ajtók mögötti pásztorórák. A Facebook, mint közösségi háló, új magaslatokba emelte a hűtlenséget. Hová lettek a munkatárssal vagy szomszéddal való viszonyok? Mára az internet által a kísértés kapuja egy gombnyomásra megnyílik.

#diákmunka
2011.06.30.

10 biztos mód, hogy kirúgasd magad

Szóval munkát szereztél. Gratulálunk! Ünnepeld meg, úgy, ahogyan csak szeretnéd – de semmiképpen se kövesd el a következő 10 hibát. Ha mégis megteszed, akkor talán hamarabb munkanélküliként találhatod magadat, mint hogy felvehetnéd az első fizetésedet.

#hpv
2011.06.30.

HPV elleni oltást a fiúknak!

Egy gyógyszer, egy orvosság, amely megelőzi a rákot! Ez ma szinte minden orvos és beteg álma. Hasonló álom vált valóra, körülbelül 5 évvel ezelőtt, amikor a humán papillomavírust megakadályozó vakcinát engedélyeztek.

10 zöld tipp a kerti gazok megállítására
#gaz
2011.06.29.

10 zöld tipp a kerti gazok megállítására

A biokertészet nagy népszerűségnek örvend manapság. Nem véletlenül, hiszen a körülöttünk élőket és a természetet is védjük azáltal, hogy elhagyjuk a különféle gyomirtó és rovarölő szereket, mérgeket.

#terhes
2011.06.27.

A terhesség jelei mások a tiniknél?

A tini lányok a legtöbb esetben váratlanul esnek teherbe, és a legtöbb esetben sokáig senki sem tudja (beleértve magát a leendő anyát), hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez?

#cannabis
2011.06.27.

A cannabis károsíthatja a DNS szerkezetét

Kutatók bebizonyították, hogy a cannabis (kender) károsíthatja az emberi DNS-t, s akár daganat kialakulásához vezethet. A tudósok a kutatás során egy új technológia segítségével olyan borjak DNS-ét vizsgálták, amelyek vadkenderből sodrott cigarettafüstnek voltak kitéve.

#tetoválás
2011.06.27.

Tinik és a tetkó

A Vöröskereszthez igyekszel, hogy vért adj? Ha épp a múlt héten tetováltattál, fordulj meg, és indulj el szépen hazafelé. Ugyanis körülbelül egy évet kell várnod a tetoválás után, hogy újra vért adhass. Bocsi.

#előétel
2011.06.27.

A legjobb és legrosszabb előételek

Az éttermi vacsora során nem mindegy, hogy milyen előétel kerül az asztalra. Mert könnyen megeshet az is, hogy a főételt is meghaladó kalóriamennyiséget csemegézel be már az elején, ami egészségtelen.

#keloid
2011.06.26.

Keloidos hegek

A keloidos heg egy vastag kinövés, ami gumiszerű, és általában a bőr azon részén jelenik meg, ahol már korábban valamilyen sérülés keletkezett.

#külföld
2011.06.25.

Ha szeretnél külföldön tanulni…

Ha úgy érzed, hogy megfelelő jelölt vagy, és megvan mind a kedved, mind az elszántságod ahhoz, hogy külföldön tanulj, akkor már csak a programot kell kiválasztanod, valamint jelentkezni rá.

#maszturbáció
2011.06.24.

A közös maszturbációról

Számos tévhit és pletyka kering a közös maszturbálásról, annak pontos fogalmáról, lehetséges előnyeiről és veszélyeiről. A most következő cikkben ezeket a mítoszokat szeretnénk helyre tenni.

#túra
2011.06.22.

Biztonságban a szabadban

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a kinti tevékenységek többsége - például a túrázás - teljesen ártalmatlan. Valójában azonban veszélyek sora figyel ránk, így nem árt előre tervezni, ha épségben szeretnénk hazaérni.

#facebook
2011.06.21.

Orvosok a Facebook-depresszióról

A közösségi oldalak, mint a Facebook igen népszerűek a tinik és az egyetemisták körében. Egy 2010-es kutatás eredményeképpen tudjuk, hogy az amerikai tinik 72%-a aktívan használja a közösségi oldalakat.