Hírek

#egyetem
2011.02.17.

Egyetemek és főiskolák rangsora

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2010-ben is bekerült a tíz legnépszerűbb képzés közé a kommunikáció és médiatudomány szak, amelyre több mint 2200-an adták be a jelentkezésüket.

#nevelőszülő
2011.02.16.

Amikor egy nevelőszülő jön be a képbe

Egy nevelőszülő más, mert ő valaki olyan, akit az apukád, vagy anyukád hívott a családba. Néha ez a nevelőszülő olyan, mintha egy idegen hirtelen belépett volna az életed legintimebb részeibe. Nagy nyomás lehet rajtad, hogy jól kijöjjetek egymással.

#farsang
2011.02.16.

Farsangi jelmezötletek

Hivatalos vagy egy farsangi buliba, de nincs ötleted, hogy milyen maskarába bújj? Lássuk a mi tippjeinket!

#férfi fogamzásgátlás
2011.02.16.

Férfi fogamzásgátlás

A születésszabályozás ma már mindenki előtt ismert fogalom. Legyen szó fiatalról, idősebbről, férfiról vagy nőről, mindenki egyaránt érzékeli ennek a szónak a fontosságát. De amíg a lányoknak számtalan lehetőségük van hogy megvédjék magukat, a fiúknak sokkal beszűkültebbek a lehetőségeik.

#Valentin
2011.02.14.

Tények a Valentin napról

Közeledik a Valentin nap, és ennek jegyében összeállítottam pár érdekességet az ünnepről.

#terhesség
2011.02.13.

Egészséges étkezés és mozgás terhesség alatt

Sok lány aggódik amiatt, hogyan néz ki a teste, és fél a terhesség alatt felszedett kilóktól. De most, hogy kettő helyett eszel, nem a legjobb alkalom arra, hogy csökkentsd a kalóriákat vagy elkezdj diétázni.

#terhes
2011.02.13.

Az egészséges terhesség

Nagyon gyakoriak a hangulatingadozások a terhesség alatt. Néhány lány depressziót is tapasztalhat a terhesség alatt vagy a szülés után. Ha depresszióra utaló tüneteid vannak, beszéld meg az orvosoddal, így segíthet abban, hogy megfelelő gondoskodást, kezelést kapj!

#nemi erőszak
2011.02.12.

Mikor beszélünk erőszakról?

Igazából, ha valamikor majd úgy szexelsz a partnereddel, hogy olyan kifejezést látsz az arcán, amelyek utalhatnak a diszkomfortra vagy a rossz közérzetre, akkor sajnos közelebb állsz a nemi erőszakhoz, mint a két ember szerelmének beteljesülését eredményező szexhez.

#influenza
2011.02.12.

Van-e természetes módja az influenza kezelésének?

Az influenza kezelésének természetes módját keresed? Akad ugyan néhány természetes gyógymód az influenza tüneteinek enyhítésére, azonban természetes influenzakúra nem ismeretes ezidáig.

#gyógyszer
2011.02.12.

Ezt próbáld ki, tuti nem lesz bajod! - Életveszélyes gyógyszerek

Néhány diák nyugtatóktól lett rosszul az iskolában - sajnos egyre gyakrabban fordul elő a híradásokban a kisgyerekek begyógyszerezéséről szóló eset. A WEBBeteg, egy konkrét pécsi történet okán kérdezte Dr. Ács Gábor oxyológust a gyógyszerek veszélyeiről.

#sexting
2011.02.10.

Szexting mint előjáték - Szakértő válaszol

Kedves szakértő! Én és a párom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag a barátom mindig ki szeretné próbálni a sextinget, vagy a telefon-szexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Valami útmutató esetleg?

#felvételi
2011.02.10.

Hogyan lehet elbukni a felvételit?

Fellebbezhet-e az a diák, aki azért nem ért oda az egyik művészeti egyetem felvételi vizsgájára, mert ugyanazon a napon egy másik intézmény alkalmassági tesztjén kellett részt vennie? Elbukhatja-e a felvételit az a végzős középiskolás, aki hibásan töltötte ki a jelentkezési lapot, és mi történik akkor, ha a pluszpontokat érő szociális hátteret nem bizonyítják hiteles dokumentumokkal?