Hírek

#csirkemell
2011.01.09.

Rakott csirkemell epebetegeknek

A rakott csirkemell receptje. Fogyaszthatják cukorbetegek, epebetegek, gyomorfekélyesek, májproblémákkal küzdők is.

#Kleine-Levin szindróma
2011.01.08.

A tinédzser, aki tíz napig alszik

Míg reggelente a legtöbb tinédzser küszködve kászálódik ki az ágyból, Louisa Ballnak tíz nap szükséges ahhoz, hogy felébredjen a szendergéséből, egy nagyon ritka idegi rendellenesség miatt. Tehát milyen is lehet Kleine-Levine szindrómával élni?

#mosdó
2011.01.08.

Koedukált mosdók- a prűdek rémálma!

Ma már szinte természetesnek számít, hogy a kollégiumokban nem csak lányok vagy csak fiúk laknak, hanem vegyesen. És ebből fakadóan a koedukált fürdőszobák sem számítanak ritkaságnak.

#energiaital
2011.01.08.

Energiaital-fogyasztókból alkoholisták?

A cím meghökkentő lehet, de nem szó szerint kell értelmezni. A kutatást egy amerikai intézet végezte, mely szerint azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztanak energiaitalokat, könnyen problémás alkoholfogyasztókká válhatnak.

#szex
2011.01.07.

Szex: várj még vele!

Néha úgy tűnik, hogy mindenki csinálja… különösen akkor, amikor te még nem. De valójában a középiskolás fiatalok közül kevesebb, mint a felének volt aktív szexuális élményben része (csupán a lányok 42% és a fiúk 43%).

#szex
2011.01.05.

Szex, de hogy?

20 éves fiú vagyok, és van egy gyönyörű szép barátnőm. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám Őt úgy felizgatni, hogy minden porcikájában már csak a szexet kívánja?

#párkapcsolat
2011.01.04.

Milyen a kapcsolatod igazából?

A kapcsolatok igazán bonyolultak... ha benne vagy egyben, akkor van millió kérdésed (Boldog vagyok? Ő jó hozzám? El kell válnunk?), és ha nem akkor van millió egyéb (Mikor fogok találkozni valakivel?)

#szerelem
2011.01.04.

Nem vagyok belé szerelmes, mit tegyek?

Szerelmes belém egy fiú, és én belé egyáltalán nem! Nem szeretném megbántani, mert jó vele nevetni stb. De mégis meg kellene neki mondanom, hogy én nem úgy érzek iránta. Hogy tegyem ezt meg finoman?

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#szerelem
2011.01.03.

Lány-lány szerelem - Mit szólnak a szülők?

"18 éves lány vagyok. Fél éve járok a legjobb barátnőm nővérével, Andival, aki 21 éves. Nagyon szeretjük egymást. A baráti körömben sokan tudnak rólunk, és elfogadják a dolgot. A barátnőm is örült, amikor megtudta a dolgot..."

#vásárlás
2011.01.03.

Vásárlás - Figyelj a termék összetevőire!

A hatékony vásárlás nagy részben az egészséges ételek kiválasztását is jelenti. Az egyes árucikkeken lévő címkék a következő információkkal szolgálhatnak: összetevők és tápanyagtáblázat, illetve a készítés és a lejárat dátuma, valamit az étel fajtája: hús, szárnyas, hal.

#lógás
2011.01.03.

A lógósok hajlamosak az ivásra is?

A kutatók állítása szerint, azok a fiatalkorúak, akik hajlamosak az iskolakerülésre, akár kétszer nagyobb mértékben kerülnek kapcsolatba az alkohollal, mint társaik. Ennek hatása pedig az, hogy minél több fiatal iszik, annál nagyobb lesz az esélye a kiskorúak közötti szexnek, tették hozzá a felmérést végzők.