Hírek

#ketamin
2010.11.29.

Vizelettartási gondot okoz a ketamin

Kutatók bebizonyították, hogy a ketamin nevű partydrog inkontinenciát, vizelettartási problémát okoz. A szegények kokainjának is nevezett ketaminport szippantó fiatalok vesefunkciói romlanak, epevezeték-gyulladást kaphatnak és májkárosodás is fenyegeti őket.

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.

#klíma
2010.11.28.

Együtt az éghajlatváltozás ellen

Klímaváltozás, környezetszennyezés, globális felmelegedés. Ha érdekel Földünk jövője, és az, hogy mit tudsz Te magad is tenni a fenyegető veszélyek ellen, itt megtudhatsz több hasznos információt a témáról.

#macska
2010.11.28.

Hogyan gondoskodjunk a cicánkról?

Tudtad, hogy egy kis szőrös állat csökkentheti a vérnyomásodat, a szorongásaidat, a depressziódat? Vagy erősítheti az immunrendszered? Mint kiderült, az állattulajdonosok többet kapnak kedvenceinktől a szeretetnél.

#sport
2010.11.27.

A 7 leghatásosabb testgyakorlat

A következő 7 gyakorlat mindenképpen hatásos, végezd azokat otthon, vagy a konditeremben. De ahhoz, hogy tényleg biztonságos és hatásos legyen az edzésed, mindenképpen alaposan figyelj oda a tanácsainkra! Ha először kezdesz el edzeni, ha egészségügyi problémáid vannak, vagy pedig rendszeresen gyógyszert szedsz, mindenképpen beszélj az orvosoddal, mielőtt neki látsz!

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#nemi erőszak
2010.11.26.

Nemi erőszak: kik vannak leginkább veszélyben?

Sajnos rengeteg ember futkározik a világban, akik komoly kezelésre szorulnának. A fiatal lányok különösen ki vannak téve annak, hogy megerőszakolják, megtámadják őket. Bármikor, bárhol és sajnos bárkivel előfordulhat, hogy megtámadják, olyasmire kényszerítik, amit egyáltalán nem szeretne.

#test
2010.11.26.

15 meglepő tény a testedről

Valószínűleg már rengeteg dolgot hallottál arról, hogy mi a jó a testednek és mi nem. Sok ezek közül csak városi legenda, azonban vannak olyanok, amelyek igenis igazak, meghökkentő mivoltuk ellenére.

#óvszer
2010.11.26.

Utazás az óvszerek világába

Tomi és Anna az iskola rangidős diákjai, körülbelül egy éve egy pár. Úgy gondolták hogy eléggé felkészültek és elővigyázatosak ahhoz hogy intim kapcsolatot kezdjenek. Az iskolában felvilágosították őket a védekezés nélküli aktus veszélyéről, a nem kívánt terhességről és a nemi úton terjedő betegségekről, ezért elhatározták hogy védekezni fognak.

#terhesség
2010.11.24.

Ruhán keresztül teherbe eshettem?

Azt hallottam, hogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni? Kérem, fejtse ki nekem, hogy pontosan miért is nem lehetséges.

#fém
2010.11.24.

A fémhulladék szelektív gyűjtése

A legjellemzőbb, fémből készült csomagolástípusok: italos alumíniumdobozok, alumínium csomagolófóliák, vas és alumínium konzervdobozok, üvegek záróelemei és kupakok.