Hírek

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.

#szex
2010.10.01.

Szex - Ha a fiú fájdalmat okoz

Előfordulhat, hogy kedvesed nem élvezi annyira az együttlétet, mint te. Hogyan tudsz segíteni? Nagyon egyszerűen. Ha annyira aggódsz a partnered öröme miatt, mint a sajátodért, ha elolvasod cikkünket, akkor már félúton jársz a megoldás felé.

#film
2010.10.01.

Dohányzás filmek hatására?

Az elmúlt időszakban a kutatók több felmérést és vizsgálatot is elvégeztek. Szerintük az, ha egy sztár rágyújt egy filmben, nagyban ösztönzi a fiatalokat, hogy ők is elkezdjék a cigizést.

#szex
2010.09.30.

Mit tehetsz, ha a párod nem akar óvszert használni?

Legyen biztonságos a szex, vagy hagyjuk az egészet a fenébe… – jó lenne, ha mindenki így gondolkodna. A valóságban azonban előállhatnak olyan helyzetek, amikor vagy a fiú, vagy a lány makacsul ragaszkodik az óvszer nélküli szexhez. Hogy Te ne kerülj ilyen (vagy ennél kellemetlenebb) helyzetbe, meg kell tanulnod, hogyan állj ki magadért.

#akne
2010.09.30.

Öngyilkosság akne miatt?

A súlyosan aknés bőr hatására nőhet a depresszió esélye és az öngyilkos gondolatok száma a tizenévesek körében. Egy új tanulmány szerint ezért maga az akne okolható, nem pedig az aknés bőrre szedett gyógyszerek.

#szoros farmer
2010.09.29.

Szoros farmer szindróma

Egyre több szakértő találkozik olyan fiatal nőkkel, akik speciális érzőidegi panaszokkal fordulnak hozzájuk. Csak ’bizsergő comb szindrómásoknak’ nevezik őket. A bűnös nem más, mint a túl szoros csőfarmer.

#tanár
2010.09.29.

Normális a tanár-diák párkapcsolat?

"Normális-e, ha járok a tanárommal? 17 éves vagyok, a tanárom meg 22 (kistanár). Kb. 1 és fél hete járunk, és amikor együtt megyünk a suliba, nem néz meg senki, hogy ez milyen fura vagy ilyesmi. De már a legjobb barátnőm szólt érte hogy nem jó ötlet." A szakértő válaszol.

#izmos férfiak
2010.09.28.

A túl izmos férfiak hátrányba kerültek?

Az ausztráliai Adalaide-i Flinders University kutatóinak aktuális tanulmányának megállapítása szerint az erőteljesen izmos férfiak semmivel sem tetszenek jobban a nőknek, mint normál, arányos testfelépítésű társaik; sőt, éppen ellenkezőleg: azoknak a férfiak, akik túlságosan sokat foglalkoznak testükkel, és sok időt töltenek fitness-termekben, a nők általában csekélyebb értelmi képességet tulajdonítanak. A túl sok izom – minden jel szerint – kiüti őket potenciális partneri pozíciójukból.

#here
2010.09.28.

A herecsavarodás (heretorsio) tünetei, kezelése

A herecsavarodás ritkán látható, főleg serdülőkorban előforduló kórkép, melynek során a herét és mellékherét ellátó erek megcsavarodnak, a herék keringése emiatt károsodik.

#randi
2010.09.27.

Mit mondjak neki az első randin?

"Találkozóm lesz egy lánnyal, és félek, hogy nem tudunk majd miről beszélgetni. Milyen témákról beszélgessek vele?" A szakértő válaszol.

#kövérség
2010.09.27.

Az emberek kétharmada kövérnek érzi magát

Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.

#Szexuális vonzalom
2010.09.26.

Hogyan alakul ki a szexuális vonzalom?

A szexuális vonzalom a normális pszichoszexuális fejlődés része. Testi-lelki vágy arra, hogy a másikkal minél közelebbi kapcsolatba kerüljünk.

#szójabab
2010.09.26.

Szója ételek és egészség

Mi is az a szója? Valószínűleg már hallottál a szójáról és azokról az állításokról, hogy segít megelőzni különböző betegségeket, például rákot vagy szívbetegségeket. Szóval mi is a szója története?