Hírek

#fiata
2010.09.12.

A tabletta és az orgazmus

Ha téged is érdekel, hogy mi a fogamzásgátló tabletta hatása az orgazmusra, vagy hogy egyáltalán van-e, most megtudhatod az igazságot.

#gyermekkori daganatok
2010.09.12.

Rák gyermekkorban

Sétálj sokat, sportolj, élj a lehető legegészségesebben! Persze ezzel nem biztos, hogy a daganatos betegségeket elkerülöd, de tudnod kell: mindent elkövetsz, hogy ne következzen be!

#egészséges életmód
2010.09.12.

Tippek: így élj környezettudatosan és egészségesen!

A családunk és önmagunk biztonsága az életünkben majdhogynem első helyet élvez. Ezért most következő cikkünkben 15 tippet szeretnénk adni ahhoz, hogy hogyan éljünk egy szebb, biztonságosabb, zöldebb és tisztább világban!

#szex
2010.09.11.

A fogyatékosok is élnek nemi életet!

Ha mást nem is tudsz az egész témáról, egy valamit fontos, hogy az eszedbe véss! A fogyatékos emberek ugyanúgy élnek szexuális életet!

#sport
2010.09.11.

A kakaó jót tesz az izmoknak edzés után?

Nemrégiben elkészített tanulmányok megállapítani vélték, hogy a kakaóban található fehérjék és szénhidrátok hozzájárulnak az izmok helyreállításához, és akár a növekedéséhez is. Sőt, a kutatók még messzebbre mentek, szerintük ugyanis a zsírmentes kakaó még a sportitalokat is veri, ami a hatékonyságot illeti.

#rizs
2010.09.11.

Rizstorta epebetegeknek

Ezt a finomságot lisztérzékenyek is fogyaszthatják, de figyelem, diétázóknak sajnos tiltólistás étel! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek és hízni vágyók is.

#öngyilkosság
2010.09.10.

Öngyilkosság - Ez az egyetlen kiút?

Az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapját minden év szeptember 10-én tartják. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a bajban lévő embertársaink segítésére. Ez azért is fontos, mert az öngyilkosság világszerte a vezető halálokok között szerepel. Magyarország - bár átmenetileg javult a helyzet - még mindig az 5. helyen áll az öngyilkosságok gyakoriságának listáján.

#húgyúti sérülés
2010.09.09.

Húgyúti sérülések

A húgyutak több módon is megsérülhetnek. Gyakran okozza közúti balesetek, zuhanás, lőtt vagy szúrt sebek, műtét. A húgyúti sérülések következménye akár veseelégtelenséghez is vezethet, enyhébb esetekben is kialakulhat fertőzés, gyulladás, vizelési zavar, erekciós zavar, ezért húgyúti sérülés gyanúja esetén mindig fordulj orvoshoz.

#áram
2010.09.08.

Áramtakarékosság - Akkor is fizetsz, ha be sincs kapcsolva

Egy átlagos háztartás készülékeinek készenléti fogyasztása éves szinten közel 2 hónapnyi villanyszámláért felel! A gyártók a termékek tervezésekor egyre inkább szem előtt tartják az energiatakarékossági szempontokat. A trend ellenére jelentős megtakarítás érhető el, ha figyelmet szentelsz a készenléti fogyasztás megszüntetésére.

#középiskola
2010.09.08.

Már előre rettegek a középiskolától - A szakértő válaszol

"14 éves vagyok, most lettem nyolcadikos. Bár még van egy évem, de én már előre félek a középsulitól. Tartok tőle, hogy kigúnyolnak. Van pár ismerősöm, akiknek nagyon rossz tapasztalata volt az első középsulis napot illetően. Hogy fogok majd barátkozni? Az sem az erősségem... Hogy illeszkedjek be?"

#energiaital
2010.09.08.

Energiaitalok: cukor és koffein, semmi más?

Az energiaitalok és a különféle tápanyag szeletek mindig nagy szavakkal és ígéretekkel kecsegtetnek minket. Némelyik azt mondja, hogy növeli az energiát és az éberséget, mások extra tápanyagokat ajánlanak, és van, amelyik azt állítja, hogy növeli a teljesítő és koncentrációképességet! De miután elnézel a reklám mellett, és beleolvasol a tápanyaglistába, a legvalószínűbb, hogy egy nagy adag cukrot fogsz kapni, koffeinnel körítve!

#fogamzásgátló
2010.09.07.

Növelik-e a fogamzásgátlók a mellrák kockázatát?

Kedves Szerkesztőség! Abban reménykedem, hogy választ tudtok adni egy kérdésemre a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban. A családomban édesanyám révén már előfordult mellrákos eset. Igaz az, hogy emiatt nem lehet biztonságos számomra fogamzásgátló tabletta szedése? Néhány barátomnál előfordult nemrégiben, hogy kiszakadt a kondom szex közben és egy biztonságosabb fogamzásgátló módszert szeretnék alkalmazni.