csirkecomb
#Receptek

Csirkecomb római tálban

2010.07.10.
0 perces olvasási idő

Ízletes és ínycsiklandozó ételkülönlegesség mindenkinek aki szeret újdonságokat kipróbálni. Gyorsan és egyszerűen. Epebetegségben és gyomorfekélyben szenvedő betegnek is ajánljuk, fogyaszthatják bátran!

Hozzávalók:

  • 1/2 fej édeskáposzta
  • 1 kg krumpli
  • 3-4 szál sárgarépa
  • csirkecombok
  • só, bors, kakukkfű
  • ételizesitő
  • egy pici olaj

Hogyan készítsük el?

Először is a káposztát csíkokra szeleteljük, a tál aljára helyezzük, megszórjuk egy kevés sóval, borssal ételízesítővel, erre tesszük a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztított, karikára vágott sárgarépat, szintén fűszerezzük ételízesítővel egy pici sóval.

Erre ráhelyezzük a fűszerezett csirkecombokat amit megszortam egy kevés kakukkfűvel, ételízesítővel, és meglocsoltam egy kevés olajjal. A tálat lefedjük és kb 1,5 óra hosszáig sütötjük a sütőben 200 fokon, vagyis addig amíg a combok szép pirosra nem sültek.

Jó étvágyat kívánunk!

Kapcsolódó címkék

hús