Ízletes és ínycsiklandozó ételkülönlegesség mindenkinek aki szeret újdonságokat kipróbálni. Gyorsan és egyszerűen. Epebetegségben és gyomorfekélyben szenvedő betegnek is ajánljuk, fogyaszthatják bátran!
Hozzávalók:
- 1/2 fej édeskáposzta
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- csirkecombok
- só, bors, kakukkfű
- ételizesitő
- egy pici olaj
Hogyan készítsük el?
Először is a káposztát csíkokra szeleteljük, a tál aljára helyezzük, megszórjuk egy kevés sóval, borssal ételízesítővel, erre tesszük a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztított, karikára vágott sárgarépat, szintén fűszerezzük ételízesítővel egy pici sóval.
Erre ráhelyezzük a fűszerezett csirkecombokat amit megszortam egy kevés kakukkfűvel, ételízesítővel, és meglocsoltam egy kevés olajjal. A tálat lefedjük és kb 1,5 óra hosszáig sütötjük a sütőben 200 fokon, vagyis addig amíg a combok szép pirosra nem sültek.
Jó étvágyat kívánunk!