Hírek

#buborék
2010.04.15.

Fújj buborékot CD-ből! - Videó

Mit kezdjünk a megunt CD-inkkel? Adjuk tovább barátainknak. Ragasszuk össze széknek. Kérjük meg gyerekeinket, hogy keressék meg a helyet ahová le tudjuk adni, mint veszélyes hulladékot. Vagy porosodjanak tovább az íróasztalunkon, könyvespolcainkon.

#szénanátha
2010.04.11.

Mit kell tudni a szénanátháról?

A szénanátha nem csupán kellemetlen tünet. A jól ismert panaszok - tüsszögés, orrfolyás, a szem viszketése - mellett sokaknál komoly betegségként jelentkezik: fáradtságot, fejfájást is eredményezhet.

#szülők
2010.04.10.

Hogyan neveljük szüleinket?

Mindig ugyanazok a problémák: Miért vagy ilyen rendetlen? Miért nem bírsz rendesen tanulni? Miért olyan furák a barátaid? Mi ütött beléd?... és még sorolhatnánk.

#petting
2010.04.08.

Kézzel elégített ki - Lehet ebből baj?

"Néhány napja pettingeltünk a barátommal, és a spermájából az ágyra is került, amit letörölt. De nem emlékszik, hogy melyik kezével tette. Mivel kézzel elégített ki, ezért féltem, hogy teherbe eshettem. Jó megoldás volt a 72 órás tabletta bevétele? Lehetek terhes ennek ellenére is?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#sport
2010.04.07.

A női sportolók hármas szindrómája - Kik a veszélyeztetettek?

Anna az első iskolai évében csatlakozott az atlétikacsapathoz, és keményen dolgozott azért, hogy karcsú és erős sprinter válhasson belőle. Amikor az edzője azt tanácsolta neki, hogy egy kis súly leadásával sokat javíthatna a teljesítményén, azonnal elkezdte számolni a kalóriákat, és megnövelte az edzései időtartamát. Túlságosan elfoglalt volt a gyakorlással és a diétával ahhoz, hogy észrevegye menstruációja kimaradozását. Jobban foglalkoztatta a bokájában lévő repedés, ami lelassította őt.

#rágógumi
2010.04.07.

Rágógumival a súlyfelesleg ellen?

Csakugyan segít a cukormentes rágógumi, hogy megszabadulj a kalóriáktól? Ne rágódj rajta: a rágógumi a javadra szolgálhat. Nemcsak a leheleted lesz friss tőle, de segíthet legyűrni a cigaretta utáni vágyat, javíthatja az emlékezőképességed, sőt még a fogyásban is segít.

#pizza
2010.04.07.

Pizza szállítás szelektív módon

A lakóközösségek tagjai általában keresztbe teszik bele a pizzás dobozt a kukába. Nehogy mellé, alá, felé bármi beleférjen. Rácsapják a kuka fedelét, s mint aki jól végezte dolgát, kilépnek az utcára.

#sport
2010.04.06.

Éhség ellen sport?

Aki sokat sportol, annál kevésbé jelentkezik éhségérzet. A vékonyabb nők esetében találóbb az előző kijelentés, a súlyfelesleggel küzdők viszont a sportolás ellenére is érzékelik az éhséget - állítják amerikai tudósok a fitforfun.de internetes portálon megjelent cikkben.

#szója
2010.04.05.

Miért egészséges a szója?

Úgy tűnhet, mintha a szója a mogyorós chipsektől az üdítőkig mindenben ott lenne. A szójabab növényi ösztrogéneket (fitoösztrogéneket) tartalmaz: ezeket izoflavonoknak hívjuk. Az izoflavonok közül kettő, a genistein és a daidzein a meghatározó feltételezések szerint az egészségmegőrzés szempontjából.

#drogfüggőség
2010.04.02.

Segítség! Heroinfüggő a bátyám!

A bátyám harmincöt éves, heroinfüggő. Az egész családunkat hintába ültette ezzel a droggal. MINDANNYIAN szeretnénk kiszállni ebből a hintából: csak akkor van szüksége a családra, amikor újra ehhez az undorító szerhez akar nyúlni.

#elvárások
2010.04.01.

Találd meg álmaid pasiját!

A randevúzgatásnak nem kell egy kitalálós játékhoz hasonlítania, mert sokkal magabiztosabban is kiderítheted, hogy ki az, aki igazán hozzád való.