Hírek

#óvszer
2010.03.23.

Az óvszerhasználat előnyei és hátrányai

Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.

#baktérium
2010.03.22.

Bizonyítékok, hogy a baktériumok hasznosak is lehetnek

A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.

#első szex
2010.03.21.

Tanácsok az első együttléthez

Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.

#reggeli táplálkozás
2010.03.21.

Egészségtudatosság a kamaszoknál is!

Az iskolás kamasz gyerekek hajlamosak kapkodva táplálkozni, előszeretettel hagyják ki a reggelit, és választják napközben a gyorséttermek menüsorait. A szülőknek pedig sokszor az a legkényelmesebb, ha rájuk hagyják.

#nőgyógyász
2010.03.21.

Fiatalon a nőgyógyásznál

A nőgyógyászati problémák sajnos nem korhoz kötöttek. Lehetsz akár 9-14 éves is, nem kell, hogy már menstruálj, sőt, lehetsz akár szűz is ahhoz, hogy adott esetben el kelljen látogatnod az orvoshoz.

#pénisz
2010.03.20.

Lefelé görbülő pénisz - Mit lehet ezzel kezdeni?

"15 éves vagyok, és a péniszem mereven 15,4cm. Ernyedt állapotban a bőrt hátra tudom húzni, de mikor merev, akkor nem megy magától hátra, csak akkor ha én hátrahúzom. A péniszem lefelé görbül mégis, ha állok a földön a péniszem merev, akkor a padlóval párhuzamos, és így görbül innét lefelé! Ez baj?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#puskázás
2010.03.18.

Puskázás - Ne becsüljük le a tanár képességeit!

Aki látta az Éretlenek című francia filmet, az szórakoztató formában kaphatott ötleteket a puskázásra vonatkozóan. De ötletek e nélkül is vannak. Csak annyi kell hozzá, hogy az életben legalább egyszer diák legyen valaki.

#extrém külső
2010.03.18.

Extrém külső a suliban

A tavasz a szabadságot jelenti, ráadásul ebben az évszakban hajlamosak vagyunk kevesebbet gondolkodni, mint cselekedni. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb piercing illetve tetoválás ebben az időszakban kerül a testünkre – testünkbe. Mit fognak hozzá szólni a tanárok?

#zöld
2010.03.17.

A zöld ruhatár alapdarabjai

Itt a tavasz, felújítanád a ruhatárad? Ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben most legtöbbünknek el kell halasztanunk a drága vásárlásokat, de néhány költség-tudatos darabbal évekig jól és összeszedetten fogsz kinézni.

#edző
2010.03.17.

Ami egy jó edző-diák kapcsolathoz kell (2. rész)

Az iskolai vagy az iskolán kívül trénerek akár többek is lehetnek, mint egy sima edző, aki segít neked, hogy kordában tartsd magad. A sporton keresztül ugyanis rengeteg dolgot megtanulhatsz, amit kiválóan alkalmazhatsz a későbbiek során az életedben. Emellett ha jó kapcsolat van közted és az edződ között az még inkább csak segíti azt, hogy a legjobbat hozd ki magadból az adott sportban.

#recept
2010.03.17.

Tepsis Rafaello lisztérzékenyeknek

A rendkívül népszerű desszertkülönlegesség receptét most közkinccsé tesszük. A mostani receptünk alapján elkészített finomságot lisztérzékenyeknek és hízni vágyóknak is ajánljuk.

#méhnyekrák
2010.03.15.

15 évesen lehet méhnyakrákom?

"A méhnyakrák milyen tünetekkel jelentkezik? A betegség kialakulása korhoz kötött, vagy akár 15 évesen is kialakulhat?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#randi
2010.03.10.

Tapizás a randin - Már nem kellek neki?

"Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.