Hírek

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#alkohol
2009.12.31.

Mi okozza a másnaposságot, mit tehetünk ellene?

Kutatások mutatták ki, hogy a szeszes italokban az alkohol és a tejsav egymással való reakciója okozza a reggeli rosszullétet, fejfájást és az ingerlékenységet. Ezek és a szomjúság az alkohol dehidratáló hatásainak eredménye.

#tequila
2009.12.29.

Tequila vagy vörösbor? Mondd, Te mit választanál?

Akár bevalljuk a szülőknek, akár nem, a szilveszteri bulik szinte elképzelhetetlenek valamiféle alkohol nélkül. Biztos felmerült már bennetek a kérdés, vajon az alkoholnak vannak-e jó hatásai? Ha igen, vajon a tequila vagy a vodka a jobb? És vajon tényleg a vörösbor lenne a legjobb választás az antioxidánsok miatt?

#párkapcsolat
2009.12.29.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 4. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? Sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni

#energiaital
2009.12.28.

Energiaital alkohollal - Veszélyes pörgés

Itt a szilveszteri bulik ideje, szeretnél sokáig, jókedvűen ünnepelni, s bár szüleid bizonyára óva intettek a felelőtlen alkoholfogyasztástól, sokakban felmerülhet a kérdés, vajon melyik kevésbé káros: vodka-Red Bull fogyasztása mérsékelten (2-3 ital), rum-kóla fogyasztása, vagy más alkohol és Mountain Dew keverése?

#téli szünet
2009.12.23.

Vicces ötletek a téli vakációra

Az utolsó dolog, amit az ünnepek alatt csinálni szeretnél, hogy végigalszod, és csodálkozol mikor ment el az idő. Ha nem vagy elég szerencsés az „igazi” vakációhoz, talán nehéz lehet kitalálni mit is kezdj magaddal. Engedd, hogy ez a lista olcsó és vicces tevékenységekkel az útmutatód legyen a téli vakációhoz.

#vezetés
2009.12.23.

Szigorú szülők = biztonságos tini vezetők

A szigorú szabályok csökkentik a baleseteket, az ittas vezetést és a telefonhasználatot. Ha már a gyerek a kormány mögé ül, nagyban befolyásolja biztonságát a szülő nevelési stílusa. Azok, akik szigorú szabályokat állítanak föl - de egy segítőkész, támogató módon -, felére csökkenthetik a tini autóbalesetek számát és két új tanulmány szerint, az ittas vezetések aránya is kisebb. A pozitív szabályozás növelheti a tinikben a biztonsági öv használatának igényét, és a telefonbeszélgetések sms-ezések kockázatát csökkenti.

#súlycsökkenés
2009.12.21.

Fogyhatsz-e a víztől?

A víz nagyon fontos szerepet játszik egy ember mentális és fizikai egészségében. Rengeteg olyan ember van, aki a sok vízivásnak köszönhető vízvisszatartásban hisz. Felmerül a kérdés, a víz okozhat-e súlygyarapodást?

#terhesség
2009.12.21.

Divat lenne a tini terhesség?

Nem, most nem a bulvárok által kicsámcsogott Britney-Spears-húga-Jamie-Lynn-ről szeretnék beszélni, bár az is szintén tanulságos. Inkább egy kevésbé ismert példát ismertetnék.

#karácsony
2009.12.20.

Túl anyagiasak az ünnepek? Változtass!

Nagyon sok ember stresszeli magát az ünnepek alatti ajándékozás miatt. Még a gazdaság romlása előtt is, sok tini úgy érezte, az ünnepek túl anyagiasak és már inkább szólnak az ajándékokról, mint az érzésekről és a hangulatról.

#alkohol
2009.12.19.

Baráti unszolásra iszunk?

Az alkoholfogyasztás alapvetően a társas élet, a szórakozás, a szabadidő eltöltésének szerves részeként van jelen, a tinik közel harmada társaságban a barátai győzködésére fogyaszt alkoholt, s e tekintetben a férfiak befolyásolhatóbbak, mint a nők.

#karácsony
2009.12.18.

Ötlet a környezetbarát ünnepléshez

Hogyha együtt vagyunk a barátokkal és a családdal az ünnepek és a szünidő alkalmával, miért nem gondolunk egy kicsit a természetre, a bolygónkra is a szeretet ünnepén? Számos olyan praktika létezik, melyeket ha megfelelően alkalmazol jót teszel a földnek és a pénztárcádnak egyaránt. Itt van öt tipp hogy hogyan valósítsd meg a környezetbarát ünneplést!

Az ecstasy mellékhatásai az ágyban
#szex
2009.12.18.

Az ecstasy mellékhatásai az ágyban

Biztosan ti is hallottatok már olyan dolgokról, hogy az ecstasynak lehetnek különböző szexuális mellékhatásai. De vajon ezek igazak, vagy nem? Például az ejakuláció elmaradását okozhatja az ecstasy fogyasztás?

#kapcsolat
2009.12.16.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 3. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#öltözködés
2009.12.16.

Divatosan, az évszaknak megfelelően!

Amiért tél van, még nem kell elrejteni az alakodat és bő pulcsik mögött rejtőznöd, de ne is ess át a ló másik oldalára – a nyárnak vége, a haspólós időszakig még várnod kell pár hónapot.