Lélek

#Lélek

1436 db cikk a témában

#internet
2021.08.05.

Kémkedés az interneten

A barátod, a barátnőd vagy az exed megpróbálja lenyomozni, hogy milyen honlapokat látogattál meg? Megvan a jogod hozzá, hogy az internethasználatod valóban magánjellegű legyen. Mit tehetsz a kémkedés ellen?

#zaklatás
2021.08.03.

A zaklatás nem kis probléma

Minden nap kamaszok ezrei ébrednek azzal, hogy félnek iskolába menni. A zaklatás olyan probléma, ami diákok millióit érinti, és amitől mindenki retteg, nem csak az, aki átéli.

#zaklatás
2021.08.01.

Zaklatás vagy udvarlás?

Udvarolni. Talán furcsának találod a szót, hiszen napjainkban kissé idejétmúltnak tűnhet udvarlásról beszélni akkor, amikor sokaknál a minél gyorsabb siker elérése a cél.

Miért kell edzened az önértékelésedet?
#önértékelés
2021.07.29.

Miért kell edzened az önértékelésedet?

Állj meg egy pillanatra! Hogy érzed most magad a bőrödben? Miként vélekedsz saját magadról és mennyire van rád hatással, hogy mások mit gondolnak rólad?

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#kudarc
2021.07.24.

Mit tanítanak a kudarcok?

Kudarcot vallani nem a legkellemesebb érzés. Pedig a kudarc ugyanúgy az életed része, mint a siker vagy a győzelem.

#flört
2021.07.22.

Tippek a sikeres flörtöléshez

A nők évszázadok óta használják a flörtölés trükkjét, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét. Míg régebben a szempilla rebegtetése, manapság inkább a csábító nézés az, melynek a férfiak nem tudnak ellenállni. A flörtölés könnyebbé teszi a nők számára, hogy anélkül mutassák ki érdeklődésüket egy férfi iránt, hogy kimondanák azt.

17 gyakori kérdés a csókolózásról
#csókolózás
2021.07.20.

17 gyakori kérdés a csókolózásról

A csókolózás az egyik legártatlanabb „bűnös élvezet” a világon. A tinik gondolkodnak rajta, és aggódnak miatta. Vajon jól csinálom? Milyen csókfajták vannak? Kit kellene megcsókolnom, és mikor jön el a megfelelő pillanat? Íme, a 17 leggyakrabban feltett kérdés a csókolózásról!

#olvasás
2021.07.17.

Így válaszd ki a legjobb könyvet!

Nem újdonság, hogy minden korábbinál több időt töltünk sms-ezéssel és netezéssel. De tudtad-e, hogy olvasásra is egyre több időt szakítunk? Pedig így van: egy tanulmányból az derül ki, hogy a tinédzserek többsége papírra nyomtatott könyveket olvas.

#holtpont
2021.07.12.

Hogyan lendülj át a holtponton?

Úgy érzed nincs tovább, a kezdeti lendület elfogyott, és egy lépéssel sem tudsz többet megtenni? Alig kapsz levegőt, remegnek az izmaid, azonnal meg kell állnod, nehogy összeess? Akkor elérted a holtpontot…

6 tipp a jó első benyomáshoz
#jó benyomás
2021.06.29.

6 tipp a jó első benyomáshoz

Ismered a régi igazságot, miszerint nem kapsz második esélyt az első benyomásra. Ez kifejezetten igaz, amikor potenciális új barátokkal találkozol. Ha kellemetlen első benyomást teszel, akkor talán sosem tudnak már rád úgy nézni, mint egy lehetséges jó barátra. Miután megvolt az első benyomás, még mindig a legjobb arcodat kell mutatnod. Az új barátságok könnyen elromolhatnak, hiszen a másik személy még nem tudja a megfelelő perspektívából látni a jó és a rossz dolgaidat. Hogy könnyen menjenek az első lépések, itt van néhány tanács.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

#barátság
2021.06.23.

Igaz barát? Idővel kiderül

Elég kiábrándító, ha az ember azt hiszi, sok jó baráttal van körülvéve, aztán ráébred, hogy egy igazi barátja sincs - panaszolta egy ismerős hölgy (nevezzük Évának). Amíg egészséges volt, napi szinten jöttek a barátnők látogatóba, vittek egymásnak kóstolót, együtt itták a napi kávéjukat. Karácsonykor, szülinapkor megajándékozták egymást. Aztán Évának egészségügyi panaszai lettek.