Vágyak, problémák

#Vágyak #problémák

52 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#terhes
2010.08.08.

Terhesen és zavarodottan: mit lehet tenni

A terhesség rémisztő lehet sok fiatal számára, főként ha attól félnek, hogy szüleik elfordulnak tőlük, vagy a barátok elhagyják őket. Félelmeik azonban az esetek túlnyomó részében nem igazolódnak be: a családhoz és a barátokhoz nyugodtan fordulhatnak komoly probléma, adott esetben terhesség kapcsán is.

#szex
2010.06.20.

Undorodom, ha hozzámér

"Pár hónapja van egy pasim. Az elején semmi gond nem volt, jól megvoltunk, de én már akkor sem voltam szerelmes belé. Le is feküdtem már vele párszor. Most viszont eljutottam arra a szintre, hogy undorodom, ha hozzámér, egyszerűen dühít minden, amit csinál. Ez miért lehet?" A szakértő válaszol.

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#serdülőkori terhesség
2009.12.05.

Tini-anyukák

Néhány évtizeddel ezelőttig a nők tizenévesen adtak életet első gyermeküknek. Az első menstruáció utáni néhány évben gyorsan férjhez adták őket, és hatékony fogamzásgátlás híján nem sokkal a házasság megkötése után teherbe is estek. Valójában több fiatal anyuka volt a ’60-as években, mint manapság, de van egy nagy különbség az akkori és a mai helyzet között: akkoriban a gyermekek többsége családba született - ma ez nem így van.

#nemi erőszak
2009.08.25.

A nemi erőszak eredete

Joanna Bourke professzor, aki a „Nemi erőszak történelme 1860-tól napjainkig” szerzője elmondta, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy bármiféle természetes vagy normális oka lenne a nemi erőszaknak. Szerinte egyértelműen a társadalmi nyomás, a külső elvárásoknak való megfelelési kényszer viszi rá az elkövetőt bűntényre, azért, hogy megmutassa felsőbbrendűségét.

#szex
2009.08.13.

Erőszak, kényszer vagy manipuláció?

Játsszunk el egy-egy „talán” helyzetet! Az alábbi eseteken keresztül tökéletesen meg lehet érteni, hogy hogyan kényszerítik a másikat olyan dologra, amit lehet, hogy magától semmiképp sem tenne meg.