Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

318 db cikk a témában

#kardio edzés
2015.03.18.

A kardio edzés az agyunkat is megtornáztatja

Komoly és kemény edzések után bomba alakod lehet, ezt ma már szinte mindenki tudja a kardio edzésekről. Azonban mostani kutatások kimutatták, hogy nem csak a testnek tesz jót ez a fajta edzés, hanem az agyunkat is kellőképpen megtornáztatja. Itt az idő, hogy megtanuljuk kihasználni a kardio egész testre vonatkozó jótékony hatásait.

#horkol
2015.03.15.

Orrsövényferdülés miatt is horkolhatunk

Visszatérő arcüreggyulladást, gyakori légúti fertőzéseket és horkolást is okozhat. Az orrsövényferdülésről dr.Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, a Fül-orr-gége Központ orvosa nyilatkozott.

#pénisz
2015.03.08.

Mindent a péniszről

A pénisz a férfi nemi szerv, mely a pubertás során éri el végleges méretét. A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is.

#korpás fejbőr
2015.02.25.

Mit tehetünk a korpásodás ellen?

A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.

#hajszín
2015.02.11.

Árulkodó hajszínek - Pusztán sztereotípia?

Akár természetes, akár festett a hajszíned, a világ szerint ez sokat elárul Rólad... és talán azt is, hogy Te hogyan látod a világot. Mivel sajnos elég gyakran magunkat is olyannak látjuk, amilyennek a külvilág lát bennünket, így a hajszínekkel kapcsolatban kialakult sztereotípiák azok viselőit is befolyásolhatják.

#agy
2015.02.04.

Az emberi agy határai

Kutatások bizonyítják, hogy féltekéink megosztják egymás között a munkát, és két megoldandó feladat esetén az egyik a jobb, a másik a bal agyféltekét aktivizálja. Kettőnél több feladat egyidejű megoldásakor azonban gondban vagyunk – lehet, hogy ez a gyengeség eredendően kódolva van bennünk?

#alvás
2015.01.31.

Az alváshiány viselkedési problémákat okozhat

Egy tanulmány szerint azok a tinik, akik iskolaidőben kevesebbet alszanak a javasoltnál, vagy rendszertelenül alszanak, sokkal inkább veszélyeztetik az egészségüket, mint az eleget alvó társaik.

#erekció
2015.01.28.

Mit tehetsz, ha nincs erekciód?

Előfordult már veled, hogy merevedési zavarokat tapasztaltál magadon? Ne aggódj, néha még a fiatalabb srácokkal is megesik az ilyesmi, nem kell rögtön potencianövelő szerekhez fordulnod. Az alábbiakban megtudhatod, mihez is kezdj ilyen probléma esetén.

#testtartás
2015.01.23.

A helyes testtartás növeli az önbizalmat

Az egyenes testtartás nem csak egészséges gerincünkre nézve, és másokra is jó benyomást tesz, hanem egyéb pozitív hatással is bír: egy friss, tengerentúli tanulmány megállapítása szerint nagyobb önbizalommal rendelkeznek azok, akik helyes testtartással élik mindennapjaikat.

#száj
2015.01.04.

A kirepedezett ajkak ápolásáért

Beköszöntött a hideg idő. Ilyenkor még jobban ápolni kell a bőrt. Különösen azon testrészeken - arc, kéz, ajak -, amelyek jobban ki vannak téve a szárító hatású levegőnek.

#fog
2014.12.20.

Fogápolási tévhitek

A lakosság körében elterjedt bölcsességek hallatán a fogorvosok a fejüket csóválják, joggal, ők ugyanis tudják milyen következményekkel járhatnak a rossz szokások. Összegyűjtöttünk pár jól ismert, tipikus hibát.

#pattanás
2014.12.20.

A leggyakoribb bőrgyógyászati tévhitek

Jót tesz a pattanásos bőrnek a napfény? A barnító krémek valóban védenek az UV-sugárzástól? Cikkünkben a bőr ápolásával, betegségeinek kezelésével kapcsolatos néhány tévhit eloszlatását kívánjuk elősegíteni.