Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

318 db cikk a témában

#sperma
2013.02.24.

Érdekességek a spermáról

A sperma, magyar nevén ondó nem azonos a spermiummal. Sokan összekeverik. A spermium a hímivarsejtek latin neve.

#pattanás
2013.01.24.

Pattanások kezelése természetesen

A mitesszereket és a pattanásokat a legegyszerűbben konyhai összetevőkkel tudjuk kezelni. Ha a fertőzés enyhe, egy kis otthoni praktika és diéta könnyen segíthet. Viszont ha komolyabb a helyzet, jobb, ha orvoshoz fordulunk!

#hasizom
2012.09.02.

Hasizom és testsúly

"16 és fél éves fiú vagyok, 173 cm magas és 53 kg. Lenne kettő kérdésem. 1.: A hasizmom úgy helyezkedik el, hogy a jobb oldali 3 hasizom kocka lejjebb van csúszva, mint a másik 3 az ellentétes oldalon. Arra vagyok kíváncsi , hogy ezt elnövöm vagy így marad? A másik, hogy hízhatok-e még? Mert aggaszt, hogy csak 53 kg vagyok." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#kozmetikum
2012.08.31.

Mérgező vegyszerek a kozmetikumokban

A tini lányokat olyan hétköznapi dolgok is veszélyeztethetik, amire még csak nem is gondolnak. Egy kutatókból álló csoport azt állítja, hogy különféle kozmetikai szerekben és testápoló készítményekben, amilyen a rúzs, a púder, a szemfesték, egészségre káros vegyi anyagok, adalékok, a szervezet hormonháztartását károsan befolyásoló kemikáliák lehetnek.

Pénisznövelés súlyokkal?
#pénisz
2012.03.17.

Pénisznövelés súlyokkal?

Az ötlet elsőre is borzalmasan hangzik, és lehet, hogy azt még nem is tudod, hogy a fájdalmon kívül milyen visszafordíthatatlan károkat okozhat! Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a módszert!

#múmia
2012.03.10.

Múmia a vizsgálóban

A debreceni Déri Múzeum óegyiptomi múmiáit vizsgálták meg az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai berendezéssel a Kenézy Kórház orvosai. Egy biztos: még nem találkoztak ilyen idős beteggel.

Így készülj fel a tetoválásra
#tetoválás
2012.03.08.

Így készülj fel a tetoválásra

Mit érdemes átgondolni egy tetoválás elkészítése előtt? Milyen egy megbízható tetováló szalon? Hogy kell gondozni a frissen készült „képet”?

#sperma
2012.03.04.

Meglepő spermagyilkosok

A spermát károsító szerek gyakorlatilag mindenütt felfedezhetőek. Zuhanyzás alatt bejutnak a bőrödbe, beszivárognak a szervezetedbe, miközben a boltban sorban állsz, vagy egészen egyszerűen a mindennapi ételeink segítségével.

#test
2012.03.02.

Az emberi testről nyílt kiállítás

Szervezetünk felépítését, működését segít megismerni Az emberi test (The Human Body) című kiállítás, amely péntektől három hónapon át lesz látható a főváros szívében, a Budapesti Értéktőzsde volt épületében - hangzott el a tárlat csütörtöki beharangozó sajtótájékoztatóján.

#számítógép
2012.01.10.

A számítógépes játék megváltoztatja az agyat

A rendszeresen számítógépes játékokat űzők agya eltér azokétól, akik nem a monitor előtt szoktak kikapcsolódni. A tinik körében végzett kutatás szerint az agy függőségekért felelős része kiterjedtebb a sokat játszók körében.

#pénisz
2012.01.07.

Amikor mások pénisze nagyobbnak tűnik...

Teljesen természetes, hogy ebben az életkorban foglalkoztat az intim méreted. Ilyenkor gyakran megesik, hogy mindenki másé nagyobbnak tűnik, s ez aggodalommal tölthet el. Vajon tényleg a méret a lényeg?