Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#testszag
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye
#méhnyakrák
2010.02.16.

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye

A legveszélyesebb szövődménye a HPV-fertőzésnek a méhnyakrák, gondolom, ezzel tisztában vagy. Érdemes elgondolkodni, hogy egy-egy futó kaland, egy-egy kevésbé megbízható partner megéri-e azt a kockázatot, hogy évek, évtizedek múlva a méhnyakrák diagnózisával kelljen szembenézned.

#alkohol
2010.02.14.

Az alkohol tényleg hatással van a péniszméretre? A szakértő válaszol

"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#számítógép
2010.02.12.

A számítógép veszélyei - Mi káros és mi nem?

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.

#teherbeesés
2010.02.03.

Túlsúllyal nehezebb teherbe esni? - A szakértő válaszol

"Befolyásolja -e a túlsúlyom azt hogy teherbe essek? Mert ezt már sokan mondták nekem, hogy le kellene fogynom! Egész életemben fogyókúrázom, de semmi eredménye. Nagyon el vagyok keseredve, le szeretnék fogyni a jobb külső és teherbeesés érdekében. 165 cm magas vagyok és 85 kg..."

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#immunerősítés
2010.01.19.

Immunerősítés drogokkal

Télvíz és járványok idején érdemes sokféle természetes anyaggal erősíteni az immunrendszert, így például drogokkal is. Félreértések elkerülése végett, a növényi drog a gyógynövénynek az a része, amely a hatóanyagot tartalmazza.

#öltözködés
2009.12.16.

Divatosan, az évszaknak megfelelően!

Amiért tél van, még nem kell elrejteni az alakodat és bő pulcsik mögött rejtőznöd, de ne is ess át a ló másik oldalára – a nyárnak vége, a haspólós időszakig még várnod kell pár hónapot.

#napozás
2009.11.24.

TANorexia - az új betegség

Miért van az, hogy a ráncok és rák kockázatának ellenére az emberek egyre növekvő százalékban látogatják a szoláriumokat minden évben? Mert nagyon sokuk - szó szerint - rabja az UV-nek.

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.

#bőr
2009.11.06.

Amikor jobb, ha nem csókolózol

Ma két olyan betegségre szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek esztétikai szempontból is tiltólistásak. Jobb, ha ilyenkor nem csókolózol.

#urulógus
2009.11.03.

Urológusok rendelnek a neten!

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)