Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#injekció
2020.07.27.

Mi az a hormoninjekció?

A hormoninjekció a progeszteron nevű hormont tartalmazza, amelyet normális esetben a nőkben a petefészkek termelnek. Az injekcióban a hormon hosszan ható típusa található meg, amely a teherbeesés megelőzésére szolgál. Az injekciót a felkarba vagy fenékbe adják háromhavonta.

#benőtt szőrszál
2020.07.23.

A benőtt szőrszálak problémája

A benőtt szőrszálak nem éppen esztétikusak és még fájdalmasak is lehetnek, de vannak bizonyos lépések, amelyeket megtehetsz a megelőzés érdekében.

#fogamzásgátlás
2020.05.19.

Fogamzásgátlás spirállal- ezeket érdemes tudnia róla

A fogamzásgátlás a legtöbb esetben legalább annyira központi kérdés, mint a családtervezés. Nem csoda, hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi, ráadásul olyat, ami kevésbé terheli a szervezetet. Az egyik ilyen lehetőség a spirál, melyről dr. Hetényi Gábor, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyásza beszélt.

#pénisz
2020.04.30.

Cikiznek az intim méretem miatt, tényleg túl kicsi?

14 éves srác vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 5-6 cm, merev állapotban 13-13,5 cm. Egy lány ezt megtudta, és ezzel cikiz, emiatt önbizalomhiányban szenvedek. Kérem nyugtasson meg, hogy még nőni fog a péniszem.

#bőr
2020.04.17.

A dohányzás hatása a bőrre

Tudjuk, hogy a dohányzás károsítja a tüdőt, és növeli az szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Azt viszont kevesen tudják, hogy a cigaretta füstje a bőrre is hatással van.

A csuklás okai
#csuklás
2020.04.15.

A csuklás okai

Tudtad, hogy a csuklás férfiaknál gyakrabban figyelhető meg, mint nőknél? Amennyiben a csuklás perceken, órákon belül vagy különféle házi módszerekkel magától megszűnik, akkor átmeneti, betegség nélkül jelentkező zavarról van szó. Ha azonban makacs és gyakran visszatér, több órán, esetleg napon keresztül tart, nem hagyja a beteget aludni, kivizsgálásra van szükség.

Átlagos péniszméret tini korban
#pénisz
2020.04.02.

Átlagos péniszméret tini korban

Sok tinédzser fiúban felmerülnek kérdések a serdülőkorral kapcsolatban, ezek közül az egyik legégetőbbnek az átlagos, normális péniszméret bizonyul. Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

#alvás
2020.03.30.

Hogyan tartsd magad ébren természetes módszerekkel?

Egyre többen egyre kevesebbet alszunk. Egyre nagyobb a kísértés, hogy egy energiaitallal vagy kávéval csökkentsük a fáradtságunkat, ha álmosak vagyunk a suliban. Ez azonban egy ördögi körhöz vezet, amiből nehéz kitörni.

#cipő
2020.03.22.

A legkárosabb cipők

Magas sarkú, félcipő, strandpapucs: a legdivatosabb lábbelik veszélyesek is lehetnek az egészségedre!

#haj
2020.03.12.

7 fontos tanács az első hajfestés előtt

Első alkalommal befesteni a hajadat több mint egyszerű kísérletezés. Nem tudhatod, hogyan reagál majd a hajad, hogy tényleg olyan színű lesz-e, mint szeretted volna, és hogy mennyire roncsolódnak a fürtjeid a festés során. Emellett a festék bőrirritációt is okozhat, ezért fokozott elővigyázatossággal kell bánnod ezekkel a szerekkel!

#tél
2020.02.23.

Tél végén is maradj egészséges

Február közepén már mindenki arra számít, hogy a tél lassan végéhez közeledik. Ez azonban csak ritkán van így: a gyakoribb forgatókönyv az, hogy az utolsó téli hónapban még belehúz egy kicsit a természet, és akár az is előfordulhat, hogy a leghidegebb napokat ilyenkor éljük meg. Olvasd el tippjeinket, hogy hogyan vigyázz az egészségedre ebben az időszakban.

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#pattanás
2019.12.27.

Kamaszkori pattanások: mitévő legyek?

Szinte minden tinédzser ismeri a pattanásos bőr problémáját. Mi is okozza a ezeket? Annak ellenére, amit sokan mondanak, nem a piszkos bőr miatt jelennek meg! A túlzott faggyúmirigy- és zsírtermelés az elhalt bőrsejtek és a baktériumok felhalmozódása okozza, ami a pórusok gyulladásához vezet. A MakeUp szakértői felhívják a figyelmet, hogy ez genetikától függ. Ha a családtagok is pattanásokkal szenvedtek kamaszként, valószínűleg nálad is ki fog alakulni. (x)