Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

#tetoválás eltávolítása
2015.07.09.

Tetoválás eltávolítása

A tetováló tintát a bőr legfelső rétege alá helyezik, ez teszi a tetoválás eltüntetését bonyolultabbá – és drágábbá –, mint magát a tetoválás elkészítését. De ha mégse lennél megelégedve a tetkóddal, azért az eltávolítása is megoldható.

#nap
2015.07.07.

A kínzó napégés

A napégés a túl sok napozás eredménye, illetve azé, hogy a sugarak sokkal erősebbek az ózon réteg elvékonyodása következtében, mint régebben. Szinte mindenki leégett már életében legalább egyszer.

#álom
2015.07.07.

Betegséget is jelezhet, ha beszélsz álmodban

Gyermekkorban, főként 3 és 10 év között fordul elő gyakran, de a felnőttek 5 százaléka is beszél rendszeresen vagy alkalmanként álmában. A jelenség lehet szórakoztató vagy zavaró, de bizonyos esetekben orvosi kezelést is igényelhet.

#kánikula
2015.07.07.

A kánikula veszélyei

Tudod, hogy mit kell tenned, hogy megelőzd a napszúrást, a kiszáradást, a hőgutát? És tudod, hogy mi a teendő, ha valaki a környezetedben lesz rosszul? A válaszokat a cikkből megtudhatod.

#test
2015.07.06.

Izomnövelés csontos srácoknak

Ha vékony csontozatúnak születtél, az izomnövelés számodra sem lehetetlen. A jó hír, hogy a testzsírszázalék az esetedben nagyon alacsony, így mikor az izomzatodat fejleszted, az eredmény igen látványos lesz: szálkás és izmos test.

#haj
2015.07.04.

Nyári hajápolási tippek

A nagy meleg és az erős napsütés nemcsak a szervezetünket és a bőrünket viseli meg, hanem a hajunkat is. Néhány tipp azonban segít a haj egészségének és fényének a megőrzésében nyáron is.

#nőgyógyászati betegség
2015.07.02.

Nyáron több a nőgyógyászati betegség

A kellemes levegő, a napsütés, a pihenés, a nyaralás, a strandolás, a lazítás, az új élmények, mind kisimítják a lelkünket, s nyitottabbak vagyunk az ismerkedésre, netán a csöppnyi figyelmetlenségre. Az elővigyázatlanságból sajnos nyáron több női betegség alakulhat ki, mint máskor.

#ajak
2015.06.27.

A telt ajkakért

Az idők kezdete óta a nők mindig is érzéki ajkakról álmodoztak. Az egyiptomiak vörös henna festékkel próbálták teltebbé varázsolni szájukat. A középkorban mézzel kenték be az ajkaikat, hogy csókjuk még édesebb legyen.

#PMS
2015.06.26.

Betegség vagy csupán PMS?

Mind a nők, mind pedig a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a menstruáció előtti időszak, az a néhány nap bizony sok kellemetlenséggel járhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az is teljesen normális dolog, amikor egy héttel a menzesz előtt, és egy hétig még utána is feszült és ideges az ember.

Tuti tippek barnulni vágyók számára
#napozás
2015.06.21.

Tuti tippek barnulni vágyók számára

Szeretnéd, ha a fakó bőröd inkább napbarnított lenne? Mi a legjobb módszer a napbarnított szín elérésére? Önbarnítók, szolárium, napozás, vagy ezek kombinációja?

#test
2015.06.16.

Az igazság a fiúk testképéről

Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.

#BMI
2015.06.15.

BMI tinédzsereknél: állapítsd meg az ideális súlyod!

Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.

#bőrápolás
2015.06.14.

Fiúknak a bőrápolásról

Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.

#alvás
2015.06.12.

Hogyan hat a napközbeni szunyókálás az éjjeli alvásra?

A nappali szundítás egyszerre lehet csodás kényeztetés, mindennapos gyötrelem vagy aggodalmak forrása amiatt, hogy vajon hogyan érinti majd az éjszakai alvást. Tudd meg, milyen a szundikálás és az éjszakai alvás kapcsolata, és hogy érdemes-e inkább kerülnöd az előbbit!