Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#bőr
2014.08.04.

Házi arcpakolással a pattanások ellen

Ételek a bőrnek: egyszerű hozzávalókból készülnek, és tiszta, selymes arcbőrt biztosítanak! A következőkben bemutatjuk az öt személyes kedvencünket. Mindegyik természetes bőrápoló, olyan alapanyagokból, melyeket bárki megtalálhat a konyhájában.

#visszér
2014.07.30.

A bőrnek is szüksége van oxigénre

A bőr idővel nem csak azért ráncosodik és veszti el ragyogását, mert csökken kollagén és elasztin-termelő képessége, de azért is, mert 20 éves korunk után gyengül az oxigén ellátottsága. Kalina Petronella, kozmetikus az oxigén szerepére hívta fel a figyelmet.

#mell
2014.07.28.

Hogy néz ki egy női mell?

"Azt szeretném megtudni, hogy egy teljesen kifejlődött női mell hogy néz ki? Úgy értem, hogy milyen az alakja, a mellbimbó és körülötte. A másik kérdésem az lenne, hogy 15 évesen számíthatok még egy nagyobb mellnövekedésre, alkattól függetlenül?" A szakértő válaszol.

#pms
2014.07.26.

Kérdések és válaszok a menstruációról

A menstruációval kapcsolatban számos olyan kérdés merülhet fel benned, amelyekre választ szeretnél kapni. Összegyűjtöttük a mestruációt érintő legfontosabb kérdéseket, és meg is válaszoljuk azokat.

#egészség
2014.07.24.

7 szépségtrend, ami káros az egészségre

A nők és a férfiak már évszázadok óta akár a végletekig is elmentek, csak hogy jól nézzenek ki. Még azon az áron is, ha ez az egészségük kárára megy. Ugyanez a helyzet manapság is a szépségtrendeket illetően. Összeszedtük azokat, melyek kifejezetten ártanak egészségednek.

#bőr
2014.07.23.

Visszérrel nem tanácsos napozni

A visszérrel vagy rozaceás bőrrel rendelkezőknek nem tanácsos napozniuk. Mit tehetnek a bőrük és az egészségük védelmében?

#peircing
2014.07.22.

Piercing és cukorbetegség: mennyire veszélyes együtt?

Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.

#gomba
2014.07.21.

Szégyelled a lábaidat? Van megoldás a gombára

Nyáron különösen sokan szenvednek a gombás fertőzésektől. Hazánkban a lakosság 60-70 százalékának van valamilyen gombás eredetű panasza, ezen belül a körömágyon megjelenő fertőzés elterjedése 15-50 százalékos. A hatékony kezelésről és a megelőzésről beszélt dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Medical bőrgyógyásza.

#UV -sugárzás
2014.07.20.

Védd a szemed az UV-sugárzás káros hatásaitól!

A magas UV-sugárzás nemcsak a bőrödre jelent veszélyt, hanem a szemeidet is károsíthatja. Dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze és kontaktológusa segít, hogy megfelelően védekezhess.

#testszag
2014.07.18.

Testszaga van, hogyan mondjam el neki?

Tizennyolc éves diák vagyok, és van egy komoly problémám: a lakótársam testszagot áraszt, annyira ritkán fürdik, hogy egy adag szappan elhasználása 2 hónapot vesz igénybe neki. Nem viccelek! Sajnos a jelenlegi helyzetem, és a vele való kapcsolatom miatt nem mondhatom a szemébe a tényeket.

#tisztálkodás
2014.07.17.

Jó ötlet letörölni az izzadságot?

A nyári kánikula miatt izzad a homlokunk. Jogosan vetődhet fel benned a kérdés: töröljük meg a homlokunkat, vagy ezzel csak a lehűlést gátoljuk?

#haj
2014.07.12.

Hogyan gyorsíthatod a hajnövekedést?

A szép, egészséges és hosszú haj minden lány álma. Ám nem elég csak várakozni arra, hogy egyszer majd megnő a hajunk. Rengeteg praktika létezik, amivel nemcsak hosszabbá, hanem egészségesebbé is teheted a hajkoronád.

#fogamzásgátlás
2014.07.10.

Voltál már idén nőgyógyásznál? Tedd meg most!

A szűrések, így például a nőgyógyászati szűrés akár életet is menthet, de legalábbis megkönnyítheti a kezelést, illetve szerencsés esetben meggyőződhetünk arról, hogy minden rendben van. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat nőgyógyász főorvosa összegezte a legfontosabb vizsgálatokat.

#visszér
2014.07.07.

Foltok a bőrön: ártalmatlan vagy veszélyes?

A túlzásba vitt napozás több elváltozást is okozhat a bőrön. A kisebb, esztétikai problémák mellett megjelenhetnek súlyosabb, rákmegelőző állapotra utaló jelek is.