Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#bőr
2014.07.06.

A nyári bőrbetegségek kezelhetők

Bizonyos bőrbetegségek gyakrabban jelentkezhetnek nyáron, főként azért, mert az izzadás provokálja azokat, vagy a vízben fertőződhetünk meg velük. Dr.Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológus a szemölcs, a gomba és a melegkiütés fajtáiról, kezeléséről beszélt.

#porc
2014.07.05.

Porckopás: mit tehetünk ellene?

A fiatalokat is érintheti a nyak, a derék, a váll, a térd vagy az ujjak ízületeinek fájdalma, de negyven felett valóban sokaknak megkeseríti a mindennapjait. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa a mozgás és a fájdalomcsillapítás lehetőségeit ismertette.

#hajápolás
2014.07.03.

15 titok, a gyönyörű nyári loknik érdekében

A napsugárzás és a káros UV sugarak nem csak a bőrödet, hanem a hajadat is károsítják. Nem is beszélve a nyár további örömeiről, a klóros strandvízről vagy sós tengerről, a száraz, poros levegőről. Ha megfogadod tanácsainkat, akkor továbbra is gyönyörű marad a hajad!

#lencse
2014.06.30.

A kontaktlencsék tisztán tartása

A kontaktlencsék igazán kényelmesek lehetnek, főleg nyáron. Ám ha elhanyagolod őket, és nem figyelsz a tisztaságukra, akkor könnyen bekövetkezhet fertőzés.

#nyak
2014.06.27.

Mitől fáj a nyakunk?

Alig van olyan, aki ne tapasztalta volna a nyakfájdalmat, amely okai valójában szerteágazóak lehetnek. Dr. Pál Mónika, reumatológus az eredőkről és a kezelés lehetőségeiről beszélt.

#szemöldök
2014.06.25.

Világosabb szemöldököt szeretnél?

Ha a közelmúltban világosabbá festetted a hajad, biztosan észrevetted, hogy a szemöldököd túl sötét maradt. Nincs más választás, világosabbá kell tenned azt is!

#fertőzés
2014.06.25.

A húgyúti fertőzések tünetei

A húgyúti fertőzés igen gyakori egészségügyi probléma, sok embert érint. Bárki elkaphatja a fertőzést, de a lányok körében gyakoribb, mint a fiúknál.

#rosacea
2014.06.24.

Természetesen a rosacea ellen

Az első tavaszi napsugarak megjelenése óta egyre több gondot okoznak a rosacea tünetei. Piros foltok, makacs bőrpír, gennyes pattanások sújtják azokat, akik ebben a bőrbetegségben szenvednek. Peterman Krisztina, a Dermatica gyógykozmetikusa olyan komplex megoldást kínál, amelynek segítségével a rosacea tartósan kezelhető.

#rendellenesség
2014.06.20.

Hüvelyfejlődési rendellenesség? - A szakértő válaszol

Mikor először akartam tampont használni, rájöttem, hogy a vaginámmal valami nem stimmel. Valahogy úgy fogalmaznám, hogy egy lyukban, két ajtó közül választhatók, vagyis két bejáratom van. Ez lehet fejlődési rendellenesség? - Válogatás a Szakértő válaszol rovat cikkeiből.

#narancsbőr
2014.06.19.

Mi az a narancsbőr?

A narancsbőr, avagy cellulitisz kisebb, makacs dudorokból áll, melyeket a fenék és a comb környékén láthatunk. Nevét nem véletlenül a narancsról kapta, hiszen úgy néz ki, mint a narancs héja.

#tisztálkodás
2014.06.18.

Intim tisztálkodás és szőrtelenítés: amit tudnod kell

Hajat mosol, dezodort használsz, illatos fürdőt veszel, és rendszeresen szőrtelenítesz. De mi a helyzet az intim részekkel? Mit kell tudni a tisztálkodásról és a szőrtelenítésről? Sokan nem fektetnek kell hangsúlyt az intim részek higiéniájára. Cikkünkből mindent megtudhatsz, ami fontos a személyes higiénia szempontjából.

#szőrtelenítés
2014.06.12.

Szőrtelenítés előtt ezekre ügyelj

Sokan még a gondolatától is rosszul vannak annak, hogy forró gyantát kenjenek privát testrészeikre, majd letépjék azt. A nyár közeledtével újra aktuálissá válik a szőrtelenítés problémája, cikkünkben ezt a kérdéskört jártuk körül.

#haj
2014.06.06.

Top 10 étel a hajad egészségéért

Tedd félre egy kis időre a sampont és a balzsamot! Az egészséges, fényes tincsekért egyél halat, babot, lencsét és banánt! Valójában az egészséges táplálkozás nemcsak a testednek tesz jót, hanem a fejeden lévő körülbelül 150 ezer szőrtüszőnek is. A kiegyensúlyozott étrend, odafigyelve a plusz vas, illetve fehérjebevitelre hatalmas lökést ad a hajad növekedésének.

#here
2014.06.03.

Herefájdalom és korai magömlés: van megoldás

A férfiassággal összefüggő problémák érzékenyen érintik a férfiakat, ám sokan mégis halogatják az orvosi vizitet. Dr. Szűcs László, az Oxygen Medical urológusa arra hívta fel a figyelmet, hogy idejében felfedezve könnyebben orvosolhatók a gondok.