Testi problémák, izom

#Testi problémák #izom

37 db cikk a témában

#hasizom
2012.09.02.

Hasizom és testsúly

"16 és fél éves fiú vagyok, 173 cm magas és 53 kg. Lenne kettő kérdésem. 1.: A hasizmom úgy helyezkedik el, hogy a jobb oldali 3 hasizom kocka lejjebb van csúszva, mint a másik 3 az ellentétes oldalon. Arra vagyok kíváncsi , hogy ezt elnövöm vagy így marad? A másik, hogy hízhatok-e még? Mert aggaszt, hogy csak 53 kg vagyok." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#test
2012.03.02.

Az emberi testről nyílt kiállítás

Szervezetünk felépítését, működését segít megismerni Az emberi test (The Human Body) című kiállítás, amely péntektől három hónapon át lesz látható a főváros szívében, a Budapesti Értéktőzsde volt épületében - hangzott el a tárlat csütörtöki beharangozó sajtótájékoztatóján.

#legging
2011.05.05.

Miért kövérít a leggings?

Lehet, hogy elfelejtettél szőrteleníteni, de az is lehet, hogy csak „kövér-vagyok” napod van: a leggings minden ilyen árulkodó jelet elrejt. Ám a leggingsben bízó nők seregének hatalmas sokkot tartogatunk – érdemes lehámozni a nyárra!

#terhes
2011.03.30.

Meglepő tények a terhességről 2.

Amikor először mész az orvoshoz, valószínűleg meg fogsz rémülni, hisz egy csomó papírt ad majd neked, mely trimeszterekre lebontva tartalmaz információkat és teszteket. Mindezen információk mellett is azonban a terhesség könnyen válhat egy „túl hamar lettem felnőtt”-szindrómává. Ezt megelőzve próbálunk most segíteni kétrészes cikkünkben.

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

Gyomorkorgás - Mi okozza?
#emésztés
2010.11.06.

Gyomorkorgás - Mi okozza?

Sokszor gondolhatod úgy, hogy kínos, ha más is hallja, hogy korog a gyomrod. Pedig ez egy természetes folyamat, és még csak nem is a gyomrodból jön. Miért korog a gyomrunk?

#sport
2010.04.07.

A női sportolók hármas szindrómája - Kik a veszélyeztetettek?

Anna az első iskolai évében csatlakozott az atlétikacsapathoz, és keményen dolgozott azért, hogy karcsú és erős sprinter válhasson belőle. Amikor az edzője azt tanácsolta neki, hogy egy kis súly leadásával sokat javíthatna a teljesítményén, azonnal elkezdte számolni a kalóriákat, és megnövelte az edzései időtartamát. Túlságosan elfoglalt volt a gyakorlással és a diétával ahhoz, hogy észrevegye menstruációja kimaradozását. Jobban foglalkoztatta a bokájában lévő repedés, ami lelassította őt.