Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

Befelé forduló mellbimbók - Mit jelenthetnek?
#mellbimbó
2016.07.23.

Befelé forduló mellbimbók - Mit jelenthetnek?

Úgy érzed, hogy nem olyan a melled, mint a legtöbb lányé? Olyan mintha nem is lenne mellbimbód? Akkor lehetséges, hogy Te is a befelé forduló mellbimbók problémájával állsz szemben.

#víz
2016.07.18.

A nők érzékenyebbek a vízhiányos állapotra

A napi szinten kellő mennyiségű folyadékfogyasztás nem csak nyáron fontos! Már a kis mennyiségű folyadékhiány is negatívan befolyásolja hangulatunkat és energiaszintünket is.

#kontaktlencse
2016.07.12.

7 dolog amit sose csinálj, ha kontaktlencsét viselsz!

A kontaktlencséknek nagy előnyük, hogy sokkal kényelmesebbek, mint a szemüvegek, főként sportolás, szabadidős tevékenységek közben, amikor nem akadályoznak a mozgásban. Azonban fontos, hogy a megfelelő módon kezeld a lencséidet, ellenkező esetben szembetegségeknek, sérülésnek és fertőzésnek teszed ki magad.

#bőrviszketés
2016.06.12.

Mitől viszketünk?

Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!

#ébredés
2016.06.07.

8 tipp, amivel energikusabbá válhatsz

A következetes ébredési idővel, és a rendszeres étkezéssel felveheted a harcot a kimerültség ellen. Vajon mikor vagyunk a legérzékenyebbek? Mit tehetünk, hogy visszanyerjük az energiánkat?

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez
#hónalj
2016.05.27.

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez

A gyantázás segítségével eltávolíthatod a nem kívánatos szőrszálakat nemcsak a karodról, lábadról, bikinivonaladról, de a hónaljadról is. A legyantázott terület sokkal tovább marad sima, mivel a szőrt a szőrtüszőből is eltávolítod.

#fogszabályzás
2016.05.20.

Fogszabályozás láthatatlanul

A fogak szabályozásának nem csak esztétikai, de egészségügyi okai is lehetnek, gyerekeknél éppúgy, mint felnőtteknél. Dr. Ameri Sahar, fogszabályozó specialista arról beszélt, hogy a modern fogszabályzóknak már nem kell feltétlenül látszani, az eredmények viszont ebben az esetben is jelentősek.

#szőr
2016.05.14.

Túl szőrös vagyok, segítsetek!

"17 éves lány vagyok, és szerintem túl szőrös vagyok, főként a hasamon és a mellemen. A családunkban nem volt még ilyesmire példa. Mit tudok ellene tenni? Örökre ilyen maradok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#csomó
2016.04.15.

Csomó a mellben: bajt jelez?

A biológiatanárom mesélte, hogy létrejöhetnek növekedés közben csomók a mellben. 16 éves vagyok. Ezek még azok a csomók, vagy valami baj van?

#hormon
2016.04.08.

Túlzott szőrösödés - Mi okozhatja?

A fokozott szőrnövekedés okozta kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak. Dr. Katona Evelin, endokrinológus a hirzutizmus okairól, kezelési lehetőségeiről beszélt.

#endometriózis
2016.03.13.

Hasi fájdalom? Lehet, hogy endometriózis

Az endometriózis nevű betegségről talán keveset hallottunk eddig, viszont mindenképpen érdemes beszélni erről a viszonylag sok nőt érintő problémáról, hiszen igen komoly gondokat tud okozni a betegségben szenvedőknek.

#medence
2016.03.01.

A medencefájdalom kiváltó okai

A medencefájdalom hátterében különböző okok állhatnak. Sok esetben azonban nincs semmilyen eltérés vagy betegség, ami kiválthatná a tüneteket. Ennek oka, hogy különböző pszichológiai tényezők is hozzájárulhatnak a fájdalomhoz: például az érzelmi kimerültség, vagy épp az ok nélkül jelentkező fájdalommal való küzdelem.

#PMS
2016.02.16.

7 tipp, ami segít leküzdeni a PMS miatti kívánósságot

A PMS okozta kívánósság miatt nem tudsz kitartani az egészséges diétád mellett? Menstruáció előtt sokan legszívesebben tonnaszámra falnák a csokit és a chipset. Szerencsére van néhány dolog, ami segíthet, hogy a premenstruációs szindróma miatt kialakult falánkság ne tegye tönkre a diétádat.

#fogamzásgátló
2016.02.07.

Hizlal-e a fogamzásgátló tabletta?

Megnyugtatunk: nem hizlal, ez egy igen gyakori tévhit. Nagyon sok nő hajlamos a fogamzásgátló tablettát okolni a felszedett kilókért, ám egy új, átfogó kutatás eredménye a fogamzásgátló tabletta hizlaló mivoltát határozottan cáfolja.

#alvás
2016.01.14.

Tippek, hogy jól aludj télen

Föltekerni a fűtést és takarókupac alá bújni... Mindez csábítónak tűnhet egy hűvös éjszakán, de nem minden esetben tesz jót a szervezetnek! Miközben alszunk, testhőmérsékletünk alkalmazkodik a szobáéhoz. Akármilyen hihetetlen, a hűvösebb levegő a mélyebb szundításnak kedvez.