Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

#köröm
2015.10.13.

Mit mond a körmöd az egészségedről?

Tudtad, hogy a körmöd állapota utalhat az egészségi állapotodra? Egy kis fehér folt itt, egy kis rózsás árnyalatú folt ott, vagy valami hullámzó duzzanat amott, mind-mind valamilyen betegség jele lehet a szervezetedben.

#haj
2015.10.04.

Házi receptek hajnövesztéshez

Egészséges és fényesen csillogó hajat szeretnél, de nem tudod, hogyan érhetnéd el? Tudtad, hogy bizonyos anyagok használata gyorsítja a hajnövekedést? Most megtudhatod, melyek ezek!

#alvás
2015.09.11.

Miért hagyjanak a szüleid aludni?

A napod minden percét kihasználod. Egész évben az iskola, házi feladat, sport, részmunkaidős állás, a közösségi életed ápolása és más tevékenységek késztetnek arra, hogy korán kelj és későn feküdj le aludni. Ám, ha nem alszol legalább 8 és fél órát naponta, nem pihensz eleget, és ezzel ártasz magadnak.

#szőr
2015.09.05.

Hideg vagy meleg legyen a gyanta? A szakértő válaszol

"Melyik szőrtelenítési módszer biztonságosabb? A hideg gyantacsíkok vagy a rendes gyanta?(Nem a nemi szerv szőrtelenítésére értem.)" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#látás
2015.08.25.

A látásproblémák rontják a 3D élményt

Egy-egy 3D-s mozifilm különleges élményt nyújthat a vizuális hatásai miatt, amit Hollywood fejlett 3D technológiája produkál. Nos, ez korántsem igaz mindenkire.

#piercing
2015.08.18.

Piercing - a testékszerek és ami mögöttük van

A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.

#nemi betegségek
2015.08.10.

Tények és tévhitek a fertőző nemi betegségekről

A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.

#alvászavar
2015.08.08.

Top 10 áloműző

Ne foszd meg magad egy kiadós esti alvástól! Használd a módszereinket, hogy megkapd a nyugalmat, amire szükséged van!

#izzadás
2015.08.06.

Izzasztó a helyzet? Ez lehet az oka

Az emberek általában próbálják elrejteni az izzadságot és az ezzel járó kellemetlen szagokat. Az izzadás természetes folyamat, segít testhőmérsékletünk szabályozásában, segítségével elkerülhetjük a túlhevülést.

#köröm
2015.08.06.

Körömrágás: 8 egyszerű lépés, hogy leszokj róla?

A fiatal felnőttek több mint fele rágja a körmét. Ám a körömrágás nem szép szokás, és tönkreteszi a körmeidet. Ráadásul rengeteg fertőzést elkaphatsz általa. Gondolj csak bele, hogy a buszon hányan fogták meg előtted a kapaszkodót, és mi történik, ha az utazás után a szádhoz veszed a körmödet!

#haj
2015.07.29.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 1. rész

Az ápolatlan, ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet, csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#nyár
2015.07.26.

Nyári egészségügyi tények és tévhitek

Néhány gyakran szárnyra kapó mítoszról rántjuk le a leplet. Fontos, hogy nyáron is odafigyelj az egészségedre, de azért fogadd meg szüleid tanácsait is: maradj távol a tábortűztől és ne igyál a kerti slagból!

#alacsonynövés
2015.07.13.

Az alacsonynövés

Alacsony növés esetén érdemes idejében orvoshoz fordulni. A jelenség sok esetben sikeresen kezelhető, de csak akkor, ha még a serdülőkor befejezte előtt keressük fel a szakembert.

#vékony
2015.07.10.

Mit viselj és mit ne, ha vékony vagy?

Sokat lehet olvasni arról, hogyan öltözködj, hogy vékonyabbnak tűnj. De mi van azokkal a nőkkel, akik a sovány kategóriába tartoznak? Íme, néhány ötlet, hogy jól álljon, amit felveszel.