Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

#narancsbőr
2014.05.02.

Győzd le a narancsbőrt!

Bár szeretnél jóllakva fogyni és a narancsbőrödet fekve eltüntetni, sajnos az a helyzet, hogy itt is elsősorban a testmozgás az egyik legjobb megoldás. Ha felkészült vagy és kitartó, akkor legyőződ a narancsbőrt! Szeretnénk pár tippel segíteni.

#haj
2014.05.01.

Hogyan készíts profi hajat?

Naná, hogy a címlapot vágod a fodrász elé, hogy ilyen hajat csináljon Neked. Aztán, mikor félénken próbál rávezetni, hogy a te vékony szálú, szőke 10 centis hajadból soha az életben nem fog tudni Penelope Cruzéhoz hasonló frizurát varázsolni, akkor átsuhan a gondolat a fejedben, hogy fodrászt váltasz. A fodrászatra egy teljes iparág épült, ezért minden esélyed megvan rá, hogy divatos frizurád legyen.

#fogselyem
2014.04.29.

Idő- vagy egészségkímélés?

Mindannyiunknak vannak olyan időspóroló szokásai, melyeknek valójában az egészségünk látja kárát, ezért bemutatunk néhány egyszerű fogást, melyekkel a legzsúfoltabb időbeosztás mellett is megőrizheted a jó közérzetedet.

#sport
2014.04.24.

Sportorvosi vizsgálat: Mire számíthatsz?

Versenyezni — néhány sportág kivételével — kizárólag érvényes sportorvosi engedéllyel lehet. A sportorvosi alkalmassági- és időszakos szűrővizsgálatok célja a betegségek, sérülések, illetve az ezekre hajlamosító kockázati tényezők kiszűrése.

#allergia
2014.04.23.

Hajfesték-allergia: melyik összetevő okozza?

Viszkető, égő érzés, vörös kiütések és hajhullás – a hajfesték összetevőire bármikor kialakulhat allergia. Az is előfordul, hogy az éveken keresztül használt hajfesték vagy dauervíz ismételt alkalmazása okoz tüneteket. Kivizsgálással a későbbi panaszok megelőzhetők.

#haj
2014.04.21.

Melyik hajszín illik hozzád?

Szeretnéd valamivel feldobni a kinézeted? Hajfestésen gondolkodsz, de nem találtad még meg az ideális színt? Segítünk eldönteni, mi áll igazán közel hozzád, persze csak ha nem a feltűnésre vágysz.

#zsibbad
2014.04.16.

Miért zsibbadnak az ujjaim?

Viszonylag gyakori, a lakosság 5-8 százalékánál fordul elő az ujjak zsibbadásával, elfehéredésével járó betegség, mely jelentkezhet önállóan, vagy egyéb kórképek kísérő tüneteként.

Pattanásos az arcbőröm
#pattanás
2014.04.01.

Pattanásos az arcbőröm

Kedves Szakértő! Az a kérdésem lenne, hogy mindig is pattanásos volt az arcbőröm (kb. 6 éve, most 20 éves vagyok), és mostanában nagyon szárad az egész arcom, viszket, pattanások egyre-másra jönnek ki, és ha krémmel is bekenem a száradás ellen, égő érzést tapasztalok.

#bőr
2014.03.31.

Szépségtippek tiniknek

A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.

#korpás fejbőr
2014.03.31.

Bulémia és hajhullás

Kedves Szakértő! 5 hónapig voltam bulémiás és ma van pont egy hónapja, hogy felhagytam vele. Sajnos a hajam időközben szörnyen elvékonyodott, és kétségbe vagyok esve, hogy hogyan kaphatnám vissza a régi, erős szálú és ragyogó hajamat. Rendesen étkezem, rengeteg fehérjét eszem és biotint szedek, viszont néha azt látom, hogy egyre rosszabb a helyzet vagy egyáltalán nem is javul. Meddig kell várnom, hogy lássam az eredményt?

#antioxidáns
2014.03.24.

Antioxidánsok: nagy mennyiségben árthatnak az izmainknak

A C- és E-vitamin fogyasztása előnyére válik szervezetünknek, egészen addig, amíg túlzásba nem visszük a bevitelt. Onnantól kezdve ugyanis vérünk oxigénszállítását akadályozzák, s az egésznek izmaink isszák meg a levét.

#haj
2014.03.13.

Hajápolás roncsolás nélkül

A hajszárító, a hajvasaló, a hajsütővas mind-mind arra lettek kitalálva, hogy otthon is olyan hajat tudjunk készíteni, mint a fodrásznál, vagy legalábbis hasonlót. De ha mindezeket rosszul vagy helytelenül használod, a hajad könnyen úgy nézhet ki, mintha rehabra várna. Most következő cikkünkben tanácsokat adunk ahhoz, hogy hogyan óvd meg hajad épségét, vagy hogyan állítsd helyre, ha már véletlenül bekövetkezett a katasztrófa.

#korpás fejbőr
2014.03.06.

Hajhullást bőratka is okozhat

Tavasszal a fésülködés és hajmosás során elvesztett hajszálak mennyisége ijesztően megszaporodhat.