Testi problémák, mell

#Testi problémák #mell

43 db cikk a témában

#menstruáció
2015.03.16.

Fájdalmak a mellben menstruáció előtt

Mielőtt elkezdődne a menstruációm, fájdalmat érzek a melleimben. Ez minden alkalommal előfordul. Akkor fog elmúlni, amikor a melleim már nem nőnek tovább? Egy kényelmesebb melltartó segíthetne?

#pubertás
2015.02.05.

5 zavaró testi változás a tinilányoknál

Pubertáskorban sok változás megy végbe a fiatalok testén kívül és belül, a hormonoknak köszönhetően. A lányok menstruálni kezdenek, pattanásaik nőnek, megváltozik a testszaguk, szőrösödnek. Meglehet, hogy e változásokat kínosnak és zavarónak tartod.

#pubertás
2014.09.28.

Ha túl korán jön a serdülőkor: útmutató lányoknak

A pubertáskor nem könnyű – különösen akkor nem, ha nálad sokkal korábban kezdődik, mint más barátnőidnél, osztálytársaidnál. Ilyenkor a tested nagyon rövid idő alatt sok változáson megy át.

#mell
2014.07.28.

Hogy néz ki egy női mell?

"Azt szeretném megtudni, hogy egy teljesen kifejlődött női mell hogy néz ki? Úgy értem, hogy milyen az alakja, a mellbimbó és körülötte. A másik kérdésem az lenne, hogy 15 évesen számíthatok még egy nagyobb mellnövekedésre, alkattól függetlenül?" A szakértő válaszol.

Miért fájnak a melleim?
#mell
2014.05.21.

Miért fájnak a melleim?

Mint minden más testrészünk, a mell is fájhat. Előfordult már veled, hogy ha a hasadra fordulsz, megnyomódnak és szúródnak a melleid? Esetleg ha zuhanyozol, és hozzáérsz, hirtelen belenyilall a fájdalom a melleidbe?

#mell
2014.05.16.

Milyen gyorsan nőnek a mellek?

Jó napot. Az lenne a gondom, hogy 14 éves vagyok, és még nincs mellem. De egyáltalán semmi, még a 65-ös melltartóba sem nőttem bele. Ez annyira nem zavarna, csak már az összes osztálytársamnak van, és nagyon rossz, hogy kilógok a sorból...

#mell
2014.05.14.

7 érdekes tény a női mellekről

Összegyűjtöttünk néhány érdekes tudnivalót a női mellekkel kapcsolatban, amelyekkel nem árt, ha minden lány és fiú tisztában van.

#pubertás
2014.05.08.

A lányok és a pubertáskor

Egy reggelen belenézel a tükörbe, és egyszer csak észreveszed, hogy magasabb, formásabb lettél. A hálóingeden keresztül pedig felfedezed, hogy a melleid nagyobbak lettek. Ekkor döbbensz rá, hogy a néhány hónappal ezelőtti tükörképedre már nem is emlékszel.

#menstruáció
2014.01.20.

A nővé érés pillanata

Mindennek eljön az ideje, az első menstruációnak is. Az első menzesz örömteli izgalma mellett kicsit rémisztő is lehet. Abban szeretnénk segíteni neked, hogy első havi vérzésed ne tartogathasson meglepetést számodra!

#mell
2011.10.29.

Befelé fordulnak a mellbimbóim, mit fog szólni a barátom?

Aggaszt a dolog, hogy a mellbimbóim befelé fordulnak. A barátommal jól kijövünk ugyan, de félek, hogy mit fog reagálni a problémás testi adottságomra. Úgy vélem, nem ilyesmire gondolnak a férfiak, amikor a női mellekről fantáziálnak.

#mell
2011.06.10.

Mellnagyobbítás ballagásra: az új őrület

Egyre több amerikai tini kér mellimplantátumot ajándékként a 16. szülinapjára vagy ballagásra, érettségire. A felmerülő egészségügyi kockázatokkal és veszélyekkel azonban mit sem törődnek - derült ki egy nemrégiben végzett felmérés során.