Ezt látnod kell, ruha

#Ezt látnod kell #ruha

10 db cikk a témában

A jó alvás aranyszabályai – az öltözködés tükrében
#alvás
2023.10.18.

A jó alvás aranyszabályai – az öltözködés tükrében

Alvás és öltözködés? Most akkor hogy is van ez? A felvetés jogos, de mindjárt kifejtjük részletesebben, mire is gondolunk. Mert ez a két terület szorosabban kapcsolódik egymáshoz annál, mint ahogy arra sokan gondolnak. (x)

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!
#melltartó
2023.07.07.

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!

A nyári napokon előszeretettel választod a lehető legszellősebb felsőket? Bizonyára volt már egy-két különleges darab, amelyikhez nehéz volt a megfelelő melltartót kiválasztani. Íme, 12 szuper módszer a lengébb felsőkhöz!

Bőrönd – hogyan válasszuk ki a megfelelőt a nyaraláshoz?
#bőrönd
2023.05.31.

Bőrönd – hogyan válasszuk ki a megfelelőt a nyaraláshoz?

A megfelelő bőrönd kiválasztása döntő hatással van az utazás kényelmére. Mielőtt impulzív módon vásárolnánk egy olcsó bőröndöt egy szupermarketben, érdemes átgondolni, hogy egy ilyen termék megfelel-e az elvárásainknak. (x)

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert?
#farmer
2023.01.24.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert?

A farmer egy olyan nadrágtípus, ami minden nő ruhatárában egyértelműen kötelező darab, ráadásul nem árt, ha többféle fazonban és színben is előfordul már a kapszula kollekcióban. Sokféle stílust alkothatsz velük, klasszikust és kicsit offenzívabbat egyaránt. A jó minőségű női farmernadrág minden női gardrób alapja, és manapság óriási a farmer választék. Hogyan válasszuk ki a tökéletes típust magunknak az elsöprő felhozatal tükrében? (x)

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?
#felső
2022.11.02.

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?

Valószínűleg mindenki tisztában van az edzéshez megfelelő öltözet kiválasztásának fontosságával. Az igényes atléták vagy hobbisportolók számára azonban az is fontos szempont, hogy megjelenésük az edzőteremben is stílusos legyen. Ennek kapcsán pedig a hűvösebb időre való tekintettel is érdemes okosan megválasztanunk ruházatunkat. A legnagyobb különbséget ilyenkor a pólóra felvett melegítőfelső jelenti. Nézzük meg tehát, mikre érdemes odafigyelnünk a számunkra megfelelő modell kiválasztásához, hogy edzés közben is jól nézzük ki. (x)

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.

#hasonmás
2015.04.25.

Hasonmások márpedig léteznek!

Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon van-e a világon valahol egy hasonló - vagy mondjuk pont ugyanolyan - kinézetű ember, mint te. Nagyon érdekes, de azt mondják, mindenkinek megvan a szinte tökéletes "másolata".