Ezt látnod kell, újrahasznosítás

#Ezt látnod kell #újrahasznosítás

11 db cikk a témában

Csináld magad - tavaszi dekoráció
#tavasz
2024.03.23.

Csináld magad - tavaszi dekoráció

Tavasszal a természettel együtt mi is megújulunk. A hideg, sötét tél után jól esik a napsütés. Igaz a tavaszi fáradtság is a megújulás velejárója. Ez ellen pedig úgy tehetünk legjobban, ha környezetünket széppé, tavaszi hangulatúvá varázsoljuk, hiszen a sok színtől és virágtól még a kedvünk is jobb lesz. Nem is beszélve az alkotás öröméről!

3+1 pár perces tavaszi dekoráció
#tavasz
2023.03.12.

3+1 pár perces tavaszi dekoráció

Tavasszal jellemzően előbújik belőlünk a kreatív énünk. Ilyenkor szeretnénk a lakásban is színes, vidám hangulatot teremteni. Ehhez adunk most néhány ötletet.

Csempéssz őszi hangulatot a lakásba - DIY ötletek!
#DIY
2022.10.30.

Csempéssz őszi hangulatot a lakásba - DIY ötletek!

Amikor hűvösre fordul az időjárás, megcsappannak a szabadtéri programlehetőségek. Ilyenkor előtérbe kerülnek az otthon melegében végezhető tevékenységek, például a kreatív, kézműves dekorációk készítése. Íme, 4 szuper ötlet, amikhez csak egy-egy befőttes üvegre lesz szükséged, mégis gyorsan őszi hangulatot varázsolhatsz a szobádba.

Ajtódekorációk A-tól Z-ig
#ajtódísz
2022.05.22.

Ajtódekorációk A-tól Z-ig

Szeretjük, ha a saját kuckónk tiszta és harmonikus. Sokat foglalkozunk a barátságos beltér kialakításával, de az első benyomásról sem szabad elfeledkeznünk.

#telefonospanel
2020.07.01.

Most kiegészítheted a zsebpénzed és adományozhatsz is egyszerre

A Telefonos Panel egy közösségi platform, ahol a tagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére. Főleg diákoknak nagyon jó kiegészítés lehet az ösztöndíj mellé vagy a helyett, de akár jótékonykodhatsz is. A részletekről Ittzés Dávid projektvezető mesélt.

#húsvét
2016.03.25.

3 szuperegyszerű húsvéti tojás ötlet

Ha nem szeretsz pepecselni, de mégis saját készítésű ajándékkal lepnéd meg a húsvéti locsolkodókat, ezek az ötletek neked lettek kitalálva. Pár perc és néhány hozzávaló szükséges hozzájuk!

#karácsonyi ajándék
2015.12.08.

Így csomagold be kreatívan az ajándékokat

Ha szeretnéd, hogy a karácsonyi ajándékok már a fa alatt jól mutassanak, készítsd el a csomagolást is saját kezűleg! Mutatunk egy gyorsan és könnyen elkészíthető változatot.

#advent
2015.11.23.

2015 legjobb adventi naptár ötletei

Hihetetlen, hogy a hétvégén már advent első vasárnapja következik. Talán eddig még nem kapott el az ünnepi láz, azonban lassan érdemes elkezdeni néhány apróság előkészítését a karácsonyi hangulathoz. Van már ötleted az idei adventi naptárhoz? Mutatunk 10 trendi változatot!

#pulóver
2015.11.05.

A kinőtt, régi pulcsik új élete: a legjobb ötletek egy helyen

Mindnyájunknak van egy kedvenc kötött pulcsija, ami a legnagyobb hidegben sosem hagy cserben: meleg, puha és minden szetthez passzol. Ezért felvesszük újra, újra és újra. Óhatatlan, hogy egy idő után aztán elkezd kinyúlni, megfakulni, bolyhosodni, nekünk pedig a szívünk szakad meg, hogy meg kell válnunk tőle. Vagy mégsem?