Hírek

Duzzadó bicepsz - Milyen áron?
#bicepsz
2021.06.28.

Duzzadó bicepsz - Milyen áron?

Egyre több kamasz fiú foglalkozik a testépítés gondolatával. Erősebbek, vonzóbbak szeretnének lenni a többieknél. A tükörbe nézve feszülő mellizmot, széles vállakat szeretnének látni. Vannak, akik mindent megtesznek külsejük tökéletesítése érdekében. Kérdés: megéri-e?

Kamaszkori emésztési gondok: okok és megoldások
#emészt
2021.06.28.

Kamaszkori emésztési gondok: okok és megoldások

A tizenévesek jelentős része küzd olyan emésztési problémákkal, mint a székrekedés, a hasmenés, a puffadás és a hasi fájdalom. Mi okozhatja a tüneteket? Mi lehet a megoldás? Cikkünkből kiderül.

A mandulaital 11 előnye, amit eddig nem tudtál
#tej
2021.06.28.

A mandulaital 11 előnye, amit eddig nem tudtál

Azok, akik nem isznak tejet, ám valamilyen formában mégis pótolni szeretnék azt, valószínűleg találkoztak már a mandulaitallal. Akár vegetáriánus, akár tejérzékeny vagy, a mandulaital remek, egészséges választási lehetőség.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

#asztma
2021.06.26.

Az asztma kevésbé ismert tünetei

Nemcsak a ziháló, kapkodó légzés utalhat asztmára. Sok más tünet, többek között az alvászavar, a sóhajtozás és a szorongás is lehet az asztma tünete. Melyek az asztma kevésbé ismert tünetei?

Mi is az a Zumba?
#zumba
2021.06.25.

Mi is az a Zumba?

A teremben pörgős zene, latin tánclépések, fergeteges bulihangulat, mosolygós arcok, csillogó szemek. Ha ezt látod, akkor biztos, hogy egy Zumba órának lehettél a szemlélője, ahol egy hatalmas latin party és a hatékony alakformálás keveredik tökéletes harmóniában.

#szex
2021.06.23.

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

"15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie?" A szakértő válaszol.

#barátság
2021.06.23.

Igaz barát? Idővel kiderül

Elég kiábrándító, ha az ember azt hiszi, sok jó baráttal van körülvéve, aztán ráébred, hogy egy igazi barátja sincs - panaszolta egy ismerős hölgy (nevezzük Évának). Amíg egészséges volt, napi szinten jöttek a barátnők látogatóba, vittek egymásnak kóstolót, együtt itták a napi kávéjukat. Karácsonykor, szülinapkor megajándékozták egymást. Aztán Évának egészségügyi panaszai lettek.

#laktózérzékenység
2021.06.22.

A laktózérzékenység bármilyen életkorban jelentkezhet

A laktózérzékeny beteg szervezete nem tudja megemészteni a tejcukrot, mivel a lebontásához szükséges enzim hiányzik, vagy működése lecsökkent. A probléma jelentkezhet születéstől fogva bármikor, ám az életkor előrehaladtával egyre gyakoribb.

Kínos bőrgyógyászati kérdések
#szemölcs
2021.06.20.

Kínos bőrgyógyászati kérdések

Biztosan neked is vannak olyan kérdéseid a testeddel kapcsolatban, amelyeket nem mersz feltenni senkinek. Pedig az orvosok éppen ezért vannak, ne félj tőlük kérdezni, hiszen csak segíteni akarnak. A KamaszPanasz összegyűjtötte a leggyakoribb bőrgyógyászati kérdéseket.

Megbántottak vagy megbántottál valakit?
#bocsánatkérés
2021.06.18.

Megbántottak vagy megbántottál valakit?

Barátságban és szerelemben is vannak hullámhegyek és völgyek. Örök barátnők is tudnak olykor kicsit összekapni, előfordulhat, hogy meggondolatlanul fejezzük ki magunkat vagy dühünkben pont azt bántjuk meg, aki a legkevésbé szolgált rá. Hogyan nyerjük el bocsánatát?

Ha túl alacsony a vércukorszinted
#vércukorszint
2021.06.17.

Ha túl alacsony a vércukorszinted

Mindegy, hogy mit csinálsz: az agyadnak glükózra van szüksége ahhoz, hogy működjön, még akkor is, ha alszol. A glükóz egy olyan szénhidrát, ami azokból az ételekből származik, amiket elfogyasztasz, és ezt a tested átalakítja, elraktározza.

#koronavírus
2021.06.16.

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete támogatja a 12 év felettiek oltását

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete (HGYE) támogatja a 12 év feletti korosztály COVID-19 elleni védőoltását. A gyermekek körében gyakran enyhe formában zajló fertőzés ellenére érintettségük nem elhanyagolható a közvetlen vírushatás és a járvány járulékos következményei miatt.