Hírek

#reggeli
2012.07.31.

Helyes táplálkozással a boldogságért

Gyakori óriásmenü fogyasztás, ész nélküli habzsolás, össze-vissza evés vagy nassolás... Ezek hamar tönkreteszik az alakodat, sőt: rontják az egészséged. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy mit és miként eszel.

#olimpia
2012.07.29.

A 2012-es Olimpia országai és zászlói – Amerika

A 2012-es Olimpia kapcsán a KamaszPanasz egy érdekes gyűjteménnyel jelentkezik - az Olimpián résztvevő Amerikai kontinens országainak zászlajait, illetve azok történetét gyűjtöttük össze nektek egy cikkbe.

#energiaital
2012.07.27.

Az energiaital károsítja a fogakat

Noha az energiaitalok felpörgetik az embert, károsítják a fogakat. A benne található savak károsítják a fogakat, növelik annak érzékenységét. Emellett a fogágyat is rongálja, és hosszú távon akár fogvesztést is okozhat.

#nyár
2012.07.27.

Itthon nyaralni jó: Sopron

A VOLT fesztiválon kívül is rengeteg érdekességet tartogat ez a kicsi, de annál nagyszerűbb város. Kanyargós kis utcáival, és ékszerdoboz jellegével rögtön a szívünkbe is zárjuk a várost. Nem nehéz itt látnivalókat keresnünk, szinte azonnal beléjük is botlunk.

#vészhelyzet
2012.07.27.

Vészhelyzet - általános tennivalók

Sosem tudhatjuk, hogy mikor kerülünk olyan helyzetbe, ahol a mentők kiérkezéséig nekünk magunknak kell helytállnunk. A higgadt cselekvés életet menthet vagy megelőzheti a súlyosabb károsodásokat.

#olimpikon
2012.07.26.

A londoni a legzöldebb olimpia?

Legutóbb a Vancouverben megrendezett Téli Olimpia nyerte el a legzöldebb olimpia címet, hiszen egy hidrogén-hidat is építettek, illetve az épületet újrahasznosított anyagokkal fűtötték. Ám a britek, úgy tűnik, még magasabbra tették a mércét. A fő cél, hogy precedenst teremtsenek az elkövetkező olimpiák számára a környezettudatosság terén.

#amerika
2012.07.26.

Túl kevés vizet isznak a gyerekek

Egy amerikai kutatás szerint a gyerekek korántsem isznak annyi vizet, mint amennyit nekik valójában kellene. Ez a hiányosság pedig több komoly és hosszú távú mellékhatásra enged következtetni.

#cigi
2012.07.24.

A dohányűző csapatjáték

Egy nem túl régi kutatás szerint, ha érintettek vagyunk egy csapatjátékban, akkor kisebb az esélye annak, hogy rágyújtsunk. Viszont a kutatók szerint még ez sem elegendő ahhoz, hogy szembeszálljon a filmekben lévő erős dohányos jelenetekkel.

#felvételi
2012.07.24.

Felvettek? Tudj meg minden információt!

Fontos dátum a mostani a felvételizőknek: nyilvánossá váltak a szeptemberben induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárai. Most kiderül, sikerült-e bejutnod a kiválasztott egyetem vagy főiskola képzésére.

#olimpia
2012.07.24.

Futva Londonba: Hamarosan megérkezik Varga Norman

A 25 éves ifjúságvédő már két hónapja fut Budapesttől London felé. Az 50 napig tartó kampány hamarosan véget ér, Norman az Olimpiai Játékok ünnepélyes megnyitójára érkezik Londonba.

#3D mozi
2012.07.20.

Fejfájást okoz a 3D-s mozi

Egy új felmérés szerint a 3D-s filmek nézői nem tapasztalnak intenzívebb élményt, mint a hagyományos 2D-s filmekéi, de még az ottlét érzete sem erősebb. A 2D-s filmek nézőivel összehasonlítva a 3D-s filmeken körülbelül háromszor több ember tapasztal szem és fejfájást, vagy rossz, homályos látást.