Hírek

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.

#szex
2011.02.23.

Az orális szex növeli a torokrák kialakulásának kockázatát!

A szakértők tartanak attól a HPV vírustól, amely torokrákot eredményezhet. A szexuális szokások csaknem két évtized leforgása alatt a feje tetejére álltak. Pont emiatt, a szexológusok és az orvosok egyaránt tartanak egy olyan járványtól, melynek eredménye torokrák lehet és a HPV vírus a fő terjesztője.

#szex
2011.02.23.

Tizennyolc évesen félek a szextől

„A szextől való félelmem nem természetes, vagy csak a neveltetésemből ered?” - kérdezi egy lány, aki már nyolc hónapja van együtt a barátjával.

#menő
2011.02.22.

Menő vagy ciki?

Valljuk be őszintén minket, tiniket nagyon foglalkoztat ez a téma. Vajon elég menőnek találják-e az új sérómat, vajon nem ciki-e ez a bőrkabát? Számtalan tiniknek szóló, de gyakran még női magazinokban is olvashatunk menő vs. ciki cikket.

#tanulási zavarok
2011.02.22.

Ha nehezen megy a tanulás

Régen lustasággal vagy butasággal vádolták az iskolában rosszul teljesítő diákokat. Időközben kiderült, hogy a lustaság mellett a kamaszok tanulási nehézségei is okolhatók a nem megfelelő teljesítményért.

#főiskola
2011.02.21.

Milliomosok diploma nélkül

Dollármilliókat kerestek egyetlen nagyszerű ötlettel, találmányaikat több milliárd ember használja, munkásságukat az iskolákban is tanítják – pedig soha nem szereztek diplomát. A listán azok a feltalálók szerepelnek, akik tanulás helyett inkább szerencsét próbáltak. És persze sikerrel jártak.

#ittas szex
2011.02.21.

A barátaid nem engedik, hogy ittasan szexelj!

Az egyetemi diákok számtalan stratégiát dolgoztak ki arra, hogyan óvják meg hölgy ismerőseiket azon barátaiktól, vagy férfiaktól, akik magukból kikelve, egy átmulatott éjszaka után szeretnék megdönteni hallgatótársukat. Legalábbis ezt állítja egy nem régiben napvilágot látott kutatás.

#ex
2011.02.19.

Ha szóba kerül az ex...

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy az egyik randin szóba kerüljön az exed. De vajon mit érdemes elárulni a korábbi kapcsolatodról?

#megijed
2011.02.19.

Hirtelen halál: Tényleg halálra ijedtél?

Kiderült, hogy anyának megint csak igaza volt. Pillanatok alatt halálra tudod magad ijeszteni, és ehhez pedig nem feltétlen szükséges egy tucatnyi horrorfilm.

#szex
2011.02.17.

Milyen legyen az első szex?

Azt szeretnéd, hogy az első alkalom különleges legyen, de rengeteg kérdés, aggodalom forog a fejedben? Segítünk!

#nevelőszülő
2011.02.17.

Amikor egy nevelőszülő jön be a képbe II.

A legfontosabb dolgok egyike, amit magadért megtehetsz, ha felismered az új szituáció miatt kialakult új érzéseid, amelyek közül néhány konfliktust is okozhat.