2010.12.12.
1 perces olvasási idő
Ha összeérnek az ízek, akkor lesz az igazi! Kínáld gyomorfekélyes, csontritkulásos barátaidat, családtagjaidat is!
Hozzávalók:
- 60 g fetasajt
- fél doboz tonhalfilé
- fél doboz csemegekukorica
- 1 db zöldpaprika
- fél vöröshagyma
- 60 g fűszeres krémsajt
- 1 dl tej
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, kapor
- 3 db bagett
Elkészítés:
A feta-tonhal salátát érdemes úgy elkészíteni, hogy legyen ideje összeérni. Tedd a fetát egy tálba és törd össze. Csepegtesd le a tonhalról az olajat és tedd a fetához. A kukoricáról is öntsd le a levet és keverd a salátához. A paprikát és a hagymát vágd apróra majd ezeket is dobd a tálba. A krémsajtból, a tejből és a citromléből készíts szószt, majd öntsd a salátára. Ízesítsd sóval, borssal és kaporral, majd tedd a hűtőbe legalább egy napra. Másnapra nagyon finom lesz! Jó étvágyat!
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!
Még több recept gyomorfekélyeseknek |