2017.08.20.
0 perces olvasási idő
Sült húsok mellé ajánljuk az alábbi receptünket, melynek fogyasztása ajánlott vashiányosoknak is.
Hozzávalók:
- ½ kg spenót
- 4 ek olívaolaj
- fél citrom leve
- só, bors
- durvára vágott dió
- fél gránátalma
- zöldhagyma
- petrezelyemzöld
Elkészítés:
A friss megtisztított spenótot egy fazékban zsiradék és víz hozzáadása nélkül megfonnyasztunk. Szűrőbe lecsepegtetjük. Összekeverjük az olívaolajjal, fél citrom levével, sóval, borssal és egy gerezd összepréselt fokhagymával. Egy tálba téve megszórjuk egy marék durvára vágott dióval, gránátalmamagokkal, vékony karikákra vágott zöldhagymával és friss petrezselyemzölddel.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!