Hírek

#sex
2011.01.31.

Merj beszélni szüleiddel a szexről!

Hidd el, hogy a szüleid igenis tudnak olyan kiváló tanácsokat, szexuális információkat adni a szexszel vagy a szexuális egészséggel kapcsolatban, melyek nagyban segíthetik a te döntéseidet.

#sertésinfluenza
2011.01.30.

Megfázás? Influenza? H1N1? Mi a különbség?

Tehát, honnan is tudható, hogy van-e aggodalomra okunk, ha tüsszögünk? Noha a megfázás, a szezonális influenza és a H1N1 mind felső légúti megbetegedések, különböző vírusok okozzák azokat.

#zsír
2011.01.29.

A gyorskaja butít és lustává tesz

Mostanára már mindenki tudja, hogy a magas zsírtartalmú diéták hosszútávon károsak az egészségre. De mi a helyzet rövidtávon? Egy új kutatás szerint butít és lustává tesz.

#barátság
2011.01.28.

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!

#szerelem
2011.01.28.

A szerelem akár a drog

Tanulmányok azt mutatják, hogy az agy, "szeretet" és "elismerés", intenzív érzésének részei közt szoros kapcsolat van.

#influenza
2011.01.28.

Ne az influenza döntsön le a lábadról!

Biztos hallottad, hogy mindenki az ez évi influenza-szezonról beszél, de valószínű, hogy nem is gondolkodtál többet rajta, hacsak nem te is elkaptad. Ha beteg leszel, segíthet hogy gyorsan jobban érezd magad, ha tudod mitévő légy.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?
#szerelem
2011.01.27.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?

Bevallani valakinek, hogy szeretjük, félelmetes dolog lehet. Ötletek a szerelem bevallására, és hogy mikor is tegyük ezt meg.

#cannabis
2011.01.27.

A tinik nyugtatóként használják a Cannabist? Helytelen megoldás!

Amikor a szokásos gyógymódok befuccsolnak, néhány tini a droghoz, pontosabban a Cannabishoz fordul. Egy napjainkban felszínre került kutatásból ugyanis kiderült, hogy az amerikai tinik nagy része azért szívja a Cannabist, hogy „megnyugodjon, meggyógyuljon”, nem pedig azért, hogy egész este partizzon.

#rák
2011.01.26.

Rákkezelés után is vállalhatunk gyereket - Mik a lehetőségek?

Tedd fel minden kérdésedet az orvosodnak. Ne hezitálj, bármilyen kétséged is van, azt beszéld meg vele. Akkor se aggódj, ha a meddőséged nem elsődleges fontosságú az orvosod számára – hiszen a legtöbb doktor elsősorban arra koncentrál, hogy az adott rákbetegségeden segítsen.

#rák
2011.01.25.

Lehet gyerekem kemoterápia után?

Talán eszedbe jutott már, hogy egy nap szülő szeretnél lenni. De elgondolkoztál már azon, hogy a rák-kezelésed hogyan befolyásolja a lehetőséget, hogy valamikor gyereked legyen?

#pet palack
2011.01.23.

Kreatív dolgok PET palackokból

Érdekességek a nagyvilágból, mire tudjuk használni PET palackjainkat, ha már megvettük azokat és nem tudjuk nem akarjuk eldobni az összeset a szelektív kukába.

#tanár
2011.01.22.

Ha a tanár pikkel rád...

Egy tökéletes világban minden tanár izgalmas, érdekes órákat tartana, elkötelezett lenne a tanítás és a tanulók iránt, és élete egyik fő céljának azt tartaná, hogy kihozza belőlük a maximumot annak érdekében, hogy megvalósíthassák vágyaikat. A valóságban azonban sajnos nagyon sok tanár abban leli örömét, hogy megrövidíti a diákok szünidejét a rengeteg házi feladattal, és rendszeresen visszaél a hatalmával. Tehetsz ellene!