Hírek

#kiközösítés
2010.09.06.

Kiközösítés: Miért ÉN vagyok a suliban az áldozat?

"Mindenki engem cikiz. Nyolcadikos vagyok, és még az alattam járók is beszólogatnak és nevetnek rajtam. Mindenfélét pletykálgatnak rólam, és olyanokat is kitalálnak, aminek egy kis része sem igaz! Jóban vagyok az osztálytársaimmal, már amennyire lehet, de mindig azt hallom vissza - több ember által megerősítve! - hogy engem mennyire utálnak a többiek! Pamacsgolyó" A szakértő válaszol.

Miről beszélgess a fiúddal?
#barát
2010.09.05.

Miről beszélgess a fiúddal?

Szóval problémád van azzal, hogy nem tudod miről beszélgess a barátoddal. Ne aggódj – valószínűleg ő épp annyira ideges emiatt az egész dolog miatt, mint te. Ha követed ezeket a lépéseket, valószínűleg nem kell majd semmi miatt aggódnod (és ráadásul lesz néhány remek beszélgetésed).

#recept
2010.09.05.

Juhtúrós lasagne vegetáriánusoknak

Ki ne szeretné az olvadt sajttól aranyló, frissen gőzölgő lasagnát? Mai receptünk alapján ennek egy új, magyarosabb változatát készítheted el, és még vega barátaidat is megvendégelheted vele! Fogyaszthatják hízókúrások és csontritkulásosok is.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#herék
2010.09.04.

Ciki - Hatalmasak a heréim!

Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?

#házibuli
2010.09.03.

Hogyan kerüljük el az ittas vezetést házibuli után?

Rengeteg módja van annak, hogyan csináljunk egy sikeres partit úgy, hogy mindenki épségben hazaérjen. Ha a bulinak vége, a meghívottaknak egy igen nehéz kérdéssel kell szembesülniük: hogy jutunk haza?

#barát
2010.09.03.

Elfogadtatni magunkat a barátunk szüleivel…

Az első találkozás a barátod szüleivel, talán picit kínos lehet, így nem árt, ha van a tarsolyodban egy előre megírt forgatókönyv. Természetesen ilyenkor tele vagyunk izgalommal, mit vegyünk fel, mit mondjunk majd nekik, vagy hogy hogyan viselkedjünk. Tehát ha még előtte állsz, mielőtt elmennél barátodhoz és megismernéd a szüleit, olvasd el a cikkünket!

#évszakváltozás
2010.09.03.

Az évszakok váltakozása felboríthatja a tinik alvási szokásait

Amikor a napok egyre hosszabbá válnak a tavasz folyamán a tinédzsereknél hormonális változások indulnak meg. Ezek a változások kitolhatják a lefekvés időpontját, amely több komoly problémához is vezethet, így például alváshiányhoz, vagy hangulatváltozáshoz - mutatták ki amerikai kutatók.

#mefedron
2010.09.02.

Betiltják a mefedront!

A kormány drogügyi tanácsadó testülete úgy döntött: betiltják a "kati" becenéven is ismert népszerű partidrogot, a mefedront.

#cikizés
2010.09.01.

Miért nevetnek ki az osztálytársaim?

Délelőtt hallgathatom az osztálytársaim gúnyolódását. A legapróbb dologért is kiröhögnek! Délután igyekszem hamar hazaérni, erre anyám belém köt, hogy mért késtem ennyit, kivel voltam. Aztán szeretnék leülni egy 10 percre, hogy kifújjam magam, de egy perc múlva anyám rám szól, hogy miért nem tanulok már. Semmi sem jó neki, amit csinálok." A szakértő válaszol

#magassarkú cipő
2010.08.31.

Magassarkú cipő és futás: A Jó, a Rossz és a Csúf

Szeretek magassarkút hordani munkába és szórakozáskor is. Azonban kellemetlen fájdalmat tapasztaltam az elmúlt időben a lábfejemnél és a lábaimnál, és azon gondolkoztam, hogy ez lehet-e az öltözködésem miatt. Mit gondolnak? Éva