Hírek

#recept
2010.08.22.

Firenzei hal cukorbetegeknek

A halból készült ételek mindig is egészségesek. De nem mindegy, hogy hogyan készítük el őket. Mostani receptünket cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk!

#plasztikai sebészet
2010.08.22.

Őrült plasztikai beavatkozások

Létezik egy orrpótló műtét, aminek a mai napig is „indiai lebeny” a neve. Ebből lehet következtetni arra, hogy a plasztikai műtétek messzi korokra és tájakra nyúlnak vissza. Egyiptom és India területén évszázadokkal ezelőtt is művelték.

#szex
2010.08.21.

Nem szexeltem, de lehetek terhes?

Azt olvastam az oldalon, hogy lehetetlen teherbe esni attól, hogy egy férfi a ruhámra, vagy az alsótestem közelében ejakulál. Az én esetemben nem volt közvetlen szexuális kapcsolat a barátommal, viszont kielégítettem és a spermája az ejakulációja után is ott volt a testén (bár nem rajtam)...

#piros ruházat
2010.08.21.

A nők vonzódnak a pirosba öltözött férfiakhoz

Egy új multikulturális kutatás kimutatta, hogy a nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viselnek – pedig legtöbbjük még nem is ismeri a tényt, hogy ezt a hatást ébreszti. Oké srácok, itt egy új tipp az udvarláshoz – öltözzetek pirosba! Ez aztán segíteni fog a lányok szemét magatokra terelni.

#számítógép
2010.08.21.

Internet - Káros hatások az agyra

A számítógép amellett, hogy megkönnyíti életünket könnyen rabságba is ejt. A monitor előtt töltött aránytalanul nagy idő miatt egyre nő a számítógép- és internet-függők, valamint a magatartási zavarokkal küzdők száma. Ráadásul az agyadban is változásokat okoz.

#cukorbetegség
2010.08.20.

Egyre fiatalabbakat érint a cukorbetegség

A diabétesz ugyan súlyos betegség, mégsem jelenti azt, hogy a sportot el kell felejteni. Sőt, a komoly szövődmények megelőzésének leghatásosabb módszerei a személyre szabott étkezés és a - tervszerűen és felügyelettel végzett - mozgás.

#csirke
2010.08.20.

Csirkegulyás cukorbetegeknek

Kicsit kedvezünk most azoknak, akik kedvelik a magyarosabb ízeket. De természetesen a csirkegulyás esetében sem feledkeztünk meg azokról, akik cukorbetegségben szenvednek, mert az alábbi ínycsiklandozó finomságot ők is bátran fogyaszthatják!

#allergia
2010.08.20.

Hogyan éljük túl a parlagfű szezont?

A csalánfélék virágporának koncentrációja ugyan lassan csökken, de ezzel párhuzamosan erősödik a leggyakoribb és legtöbb panaszt okozó allergén növény, a parlagfű pollenszórása. Dr. Balogh Katalin, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével bemutatjuk azokat az egyszerű praktikákat, melyek segítségével a mindennapok még könnyebbé tehetőek.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?
#here
2010.08.19.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

#zsírréteg
2010.08.19.

A zsírréteg fontossága - a legújabb kutatások szerint

Az orvostudomány - miután évtizedekig keresztes hadjáratot folytatott a zsírréteggel szemben - most felfedezte, hogy tulajdonképpen több előnyt mint hátrányt jelentenek. Számos aktuális kutatás arról számol be, hogy tudományosan bizonyítottnak vehető, hogy a testzsír növeli az életkedvet és a mentális frissességet, azaz boldoggá tesz.

#nő
2010.08.18.

Zsíros ételek és a krónikus stressz

Sok ember azt mondja, hogy többet eszik, amikor stressz alatt van. Mások kevesebbet esznek. De azokra az emberekre ez még inkább igaz, akik krónikus stressz alatt vannak. Zsíros ételeket esznek és a táplálkozásuk gyakran mértéktelen - derül ki egy friss kutatásból.

#élelmiszer
2010.08.18.

Élelmiszer-biztonsági tanácsok utazóknak

Annak érdekében, hogy a remélt szép élmények helyett ne kellemetlen tapasztalatokkal, betegen térjünk haza, érdemes tájékozódni úticélunk higiénés, járványügyi helyzetéről, a kötelező és ajánlott védőoltásokról, valamint a helyi szokásokról is.

#dohányzás
2010.08.17.

A dohányzó tinilányok elhízott felnőtté válhatnak

A Te környezetedben is vannak olyan csajok, akik egyik cigiről a másikra gyújtanak, mert azt hiszik, ettől menők lesznek és vékonyak maradnak? Nos, egy új finn kutatás eredmény csalódást kell, hogy okozzon nekik, megcáfolja a karcsúság és cigaretta összefüggéséről szóló tévhiteket.