Hírek

#alkohol
2010.02.14.

Az alkohol tényleg hatással van a péniszméretre? A szakértő válaszol

"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#terapeuta
2010.02.13.

Mikor érdemes terapeutához fordulni?

Erik néhány évvel ezelőtt terápiára járt, amikor szülei válófélben voltak. Habár már nem jár, úgy érzi, az a két hónap, amit a kezeléssel töltött, segített neki átvészelni a nehéz időket, amíg szülei rendezték nézeteltéréseiket.

#krónikus fáradtság
2010.02.12.

A krónikus fáradtság és az étkezés közötti kapcsolat

A téli időszakban reggelenként nehezünkre esik kikelni az ágyból, a rövid és hideg nappalok miatt könnyen kedvetlennek érezzük magunkat. Ha a rosszkedv nem múlik és hónapokon át tartós fáradtság és letargia lesz úrrá rajtunk, már fontos komolyan vennünk a panaszokat.

#számítógép
2010.02.12.

A számítógép veszélyei - Mi káros és mi nem?

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.

#vegyi anyagok
2010.02.11.

Mennyi vegyi anyagot viselsz nap mint nap?

Kutatások szerint egy átlagos nő teste nap mint nap több mint 500 vegyszerrel kerül kapcsolatba. Manapság ez nem csak a nőkre jellemző, a tusfürdők, samponok, krémek és más kozmetikumok rengeteg vegyi anyagot tartalmaznak. A legtöbb ember elképed, mikor megtudja, hogy valójában mennyi vegyszerrel állnak kapcsolatban. Íme, itt egy teszt , melyből megtudhatod, mennyi vegyi anyagot viselsz magadon nap mint nap.

#gyógyszermérgezés
2010.02.10.

Öngyilkosság gyógyszerrel - A tinik segélykérése

A kamaszok közül sajnos nagyon sokan öngyilkossági kísérlettel próbálják felhívni magukra a környezet figyelmét. Ezek közül a gyógyszerrel elkövetett mérgezés a leggyakoribb. Mik a tünetek és hogyan segíthetsz?

#vegaburger
2010.02.09.

A kedves diéta – Alicia Silverstone szerint működik...

Mint már sok celeb, Alicia Silverstone, a színésznő – modell is kiadta könyvét, amelyben állítása szerint megtudhatod a titkát tökéletes alakjának. A könyvben a vegetáriánus diétájáról olvashatsz, amiben nincs hús, tejtermékek, fehér cukor illetve műételek.

#szaunázás
2010.02.08.

Szaunázással a vírusok ellen!

A szaunázás éppolyan edzés a szívnek, mint a futás a lábizmoknak. A felgyorsult keringés a verejtékmirigyeket is arra ösztönzi, hogy felszabadítsák a felgyűlt salakanyagokat, így a méregtelenítés is beindul.

#félelem
2010.02.05.

Nem megy a matek? A tanárnő az oka!

Egy tanulmány szerint, azok a tanárok, akik saját képességeik miatt aggódnak, átadhatják diákjaiknak is a félelmet. A kislányok félhetnek a matektól, a korábbi női tanáruk miatt.

#marihuána
2010.02.05.

A suli, ahol minden órán van marihuána

A Michigani Southfieldben járunk. A legtöbb iskolában a marihuána sokkal inkább tanórán kívüli kérdés. Ezzel szemben a Med Grow Cannabis Egyetemen a marihuána kikötés: a történelme, termesztése és a kapcsolódó jogi programok az egyetem új karának tananyagához kapcsolódnak.

#drog
2010.02.03.

Drogos tiniké a világ?

Az éves jelentések alapján azt mondhatjuk, hogy szinte csak jó híreket kaptunk a tini-kábítószer használatról. A dohányzás aránya alacsonyabb, mint bármikor ezelőtt, kevesebben használnak amfetamint, speedet, kokaint és LSD-t, ráadásul a mértéktelen ivászatok is kevésbé fordulnak elő, mint korábban.

#környezetvédelem
2010.02.03.

Környezettudatos élet

A régen hosszú távra előrevetített környezeti katasztrófa mára aktuálissá vált. A hulladékkezelés teljesen független a globális felmelegedéstől, a természeti állapotoktól.

#teherbeesés
2010.02.03.

Túlsúllyal nehezebb teherbe esni? - A szakértő válaszol

"Befolyásolja -e a túlsúlyom azt hogy teherbe essek? Mert ezt már sokan mondták nekem, hogy le kellene fogynom! Egész életemben fogyókúrázom, de semmi eredménye. Nagyon el vagyok keseredve, le szeretnék fogyni a jobb külső és teherbeesés érdekében. 165 cm magas vagyok és 85 kg..."