Hírek

#sürgősségi fogamzásgátló
2010.01.30.

5 napig hatásos az új sürgősségi fogamzásgátló!

Öt napon belül alkalmazható a legújabb esemény utáni fogamzásgátló tabletta. Ezzel hatékonyabban előzi meg a nem kívánt terhességet a védekezés nélküli szex után, mivel a jelenleg forgalomban lévőt legkésőbb 72 órán belül be kell venni.

#férfigyűlölő
2010.01.30.

Férfigyűlölet - egy létező betegség

Ez nem csak egy szakításra adott reakció, hanem komoly lelki betegség is lehet. A neve androfóbia, magyarul pedig hogy irtózás a férfiaktól.

#boldogság
2010.01.28.

Genetikai oka van a boldogságnak?

A 2009-es év olyan volt, amit kevesen fognak hamar elfeledni. De az idő, ami elmúlt, képessé tesz, hogy átvészeljük a kihívásokat, amik először nyomasztónak tűnnek. Ahogy sok millióan fájdalmasan megtanulták, nem tudjuk tejesen kontrollálni a környezetünket. Habár meglepően gyakran kontrollálhatjuk a hatásukat a jókedvünkre.

#recept
2010.01.27.

Sajtos joghurtos pulykaszeletek cukorbetegeknek

Az alábbi receptben miden van, ami egészséges: sajt, joghurt, pulykahusi, ráadásul cukorbetegek és csontritkulásosok is fogyaszthatják és segít a csontritkulás megelőzésében, és könnyen, gyorsan elkészíthető!

#házi kedvenc
2010.01.25.

Házi kedvenceid gondoskodnak az egészségedről. 3. rész

Az állatok jókedvet sugároznak a mindennapjainkba. De most nem csak arról az érzésről beszélünk, hogy boldogok vagyunk ha körülöttünk vannak, hanem a kedvenceink segítenek nekünk egészségesnek lenni, és úgy is maradni.

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#düh
2010.01.23.

A tinik dühösebbek, mint a felnőttek?

Egy új kutatás szerint a fiatalabbak hajlamosabbak dührohamokra, mint a felnőttek. Csak 18 éves és idősebb emberek vettek részt a kutatásokban, de szerintem a tinik düh-foka is van olyan magas, mint a fiatal felnőtteknek.

#marihuána
2010.01.21.

Marihuána - mi igaz és mi nem?

Rengetegen vallják azt, hogy ha marihuánás cigit szívnak, ellazulnak tőle, és ez a tevékenység elűzi a stresszt. Sokan azt állítják, hogy szerotonin van a fűben, ami antidepresszánsként hat. De vajon mi igaz ebből?

#edzés
2010.01.21.

Mit kellene inni edzés előtt és után?

Egy edzés után kiszáradtan, egyszerűen rá lehet venni bárkit arra, hogy energiaitalokkal hidratálja magát, bár ez egyáltalán nem helyes. Tény, hogy a víz a leghatásosabb folyadék, hogyha hidratálni és szomjat oltani szeretnél.

#internet
2010.01.20.

Mire keresnek leggyakrabban a tinik a Google-ben?

Mit google-oztál mostanában? Ha olyan vagy, mint a legtöbb tini, akkor keresőprogramokat használsz, hogy egyszerűbben megtaláld kedvenc oldalaidat, egy új tinirangsor szerint.

#alkohol
2010.01.19.

A világos színű italok nem okoznak másnaposságot?

Számos városi legenda kering arról, hogy a világosabb italok segíthetnek abban, hogy ne legyünk másnaposak. Nos, ez azért nem így van, bár tény, hogy segíthet, de az állítás így magában nem állja meg a helyét!