Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#kutya
2013.03.16.

A kutyatulajdonosok egészségesebbek!

A kutyatulajdonosok ritkábban szenvednek magas vérnyomásban, jóval terhelhetőbbek, egészségesebbek és fittebbek, mint a négylábú társ nélkül élők: ez derült ki a német tudósok által végzett felmérésből.

#Rebeka
2013.03.14.

Rebeka kipróbálta: Légy figyelmes!

Ezen a héten valami igazán különlegeset szerettem volna kipróbálni a Rebeka kipróbálta blogban. Mostanság rengeteg híresség szervez jótékony akciót, pénzgyűjtést. Ehhez persze valamit nyújtani is kell, és néhányan szinte őrültségnek tűnő dolgokat is elvállalnak.

#VI Károly
2013.03.06.

Őrült géniuszok

„Őrültnek tartanak; Ám még nem dőlt el a kérdés, vajon az őrültség nem a legmagasabb rendű intelligencia-e, vajon minden, ami dicsőséges és mélyreható, nem beteg gondolatokból fakad-e, melyeket az egzaltált elme az átlagos értelem rovására formál.”- Edgar Allen Poe.

#szeretet
2013.02.20.

Mi a szeretet?

Lerántjuk a leplet a S-Z-E-R-E-T-E-T-ről. Csak egyféle szeretet létezik? Személyenként különböző? A szeretet mi mindent jelent?

#valentin nap
2013.02.14.

Hangolódj rá a Valentin-napra!

Megrögzött Valentin-nap rajongó vagy, és úgy gondolod, hogy miért ne szólhatna az év egy napja a szerelemről? Vagy épp ellenkezőleg: már előre rettegsz a Valentin-napi felhajtástól? A KamaszPanasz blogjaiban mindenki megtalálja a neki szóló üzenetet.

#randi
2013.02.10.

Az első randi: mit viselj?

Az életben 3 olyan alkalom van, amihez különösen nehéz ruhát választani – az állásinterjú, az első randi, és a párod szüleivel való első találkozás.

#valentin nap
2013.02.05.

Rebeka kipróbálta: Valentin-nap másképp

A Valentin-napi szokáskör gyökerei messzebbre nyúlnak vissza, mint azt sokan gondolják. Már Shakespeare is emlegeti a Bálint-napi szokásokat a Hamletben.

#tehetség
2013.01.25.

Tehetségkutatók világa

Számos különleges hangú fiatalt ismerhettünk meg az elmúlt néhány év tehetségkutató műsoraiban. Egy ilyen műsor embert próbáló feladat, nagy teherbírást és kötélidegeket kíván meg a résztvevőktől.

#tehetségkutató verseny
2013.01.25.

Pál Dénes: Fenekestül felfordult az életem

Ami egyrészről öröm, az másrészről óriási teher Pál Dénes életében. A tehetségkutató, a rivaldafény és a fokozott figyelem ugyanis bármilyen fiatal is, még az ő szervezetén is nyomot hagyott: a Voice tehetségkutató műsor győztese hónapok óta keveset alszik, és azt is rendszertelenül, szívritmus zavarai miatt a kávéval is le kellett állnia, és sportolni sincs ideje. Azt ígéri, hogy a verseny után változtatni fog.

#könyv
2013.01.10.

Miért azokat bántjuk, akiket szeretünk? Új regény kamaszoknak

Nógrádi Gábor új ifjúsági regényében egy kamasz ‒ a magyar ifjúsági irodalomban ‒ szokatlan nyíltsággal szól vágyairól, gyűlöleteiről, erotikus képzelgéseiről és komiszkodásairól. A regény választ keres egy fontos kérdésre: miért azokat bántjuk a legtöbbször, akiket szeretünk? S vajon megbocsátható-e minden bűn?

#álom
2013.01.09.

Hogyan lesz valakiből fiatalon sikeres snowboardos?

Gyarmati Anna nagyon fiatal, mindössze 19 éves, és hétszeres magyar bajnok. Snowboardozik. Sikeres. A néhány hete megrendezett TEDxYouth napon arról beszél, hogy egy hirtelen ötletből hogy lett siker és egy életre szóló kapcsolat közte és a hegy között.

#álom
2013.01.07.

Miért ne váltanád valóra az álmaid?

Gyerekként mindenkinek nagy álmai és nagy tervei vannak. Tűzoltók akarunk lenni, katonák, vagy esetleg királylányok. Persze ezek az álmok és vágyak változnak, idővel átformálódnak. Ám felnőtté válásunk küszöbén sokan lebeszélnek az álmainkról, és sokan választják a látszólag könnyebb utat.

#vásárlás
2012.12.27.

Mikor ne vásárolj?

Számodra milyen hely egy szupermarket? Olyan, ahol a liftből szól a vontatott zene, miközben vonszolod magad lépésről lépésre és megöl az unalom? Vagy egy olyan, ahol megtöltheted a bevásárlókosarad minden jóval, és még talán néhány ingyen termékmintát is sikerül begyűjtened vásárlás közben.