Lélek, önbizalom

#Lélek #önbizalom

353 db cikk a témában

#hajevés
2020.10.15.

Hajevés - Hogyan tudnék leszokni róla?

Szeretnék leszokni a "hajevésről", de valahogy sehogy sem sikerül. Régebben szép hosszú hajam volt, most meg olyan rövid, hogy sokszor egyedül érzem magam, mert az összes osztálytársamnak hosszú és dús haja van. Anyuék úgy érzem, nem hisznek nekem, amikor azt mondom, hogy már próbáltam leszokni róla, de nem sikerült. - A szakértő válaszol.

#erőszak
2020.09.18.

Felépülés az erőszak után

Miért olyan nehéz megszabadulni a traumáktól? Legszívesebben elfejtenénk mindazt, ami történt, de ez nem ilyen egyszerű. Miért? Miért nem beszélnek az áldozatok? Miért hiszik azt az emberek, hogy az áldozat is hibás?

Mikor mondd: szeretlek?
#párkapcsolat
2020.09.06.

Mikor mondd: szeretlek?

Függetlenül attól, hogy randizol vagy párkapcsolatban élsz valakivel, nagyon erős érzéseket táplálhatsz a partnered iránt. Ezek az érzések annyira erőssé válhatnak, hogy beleszeretsz a tásadba. De mikor jön el annak az ideje, hogy elmondd, mit is érzel pontosan? Ennek az egy szónak hatalmas a jelentősége. Ezt figyelembe véve megmutatjuk, hogyan döntsd el, mikor mondd: „szeretlek” .

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.

#kapcsolat
2020.07.18.

Hogyan legyél boldog nő?

Sziasztok, Sárközi Bence vagyok, kapcsolati tanácsadó, itt, a KamaszPanasz oldalon is. Gondoltam, elkezdek írni nektek izgalmas és érdekes témákról. Nézzük az elsőt.

#önbizalom
2020.06.21.

Tanuld meg elfogadni önmagad!

Sok ember van a világon, aki nem elégedett a testével, a megjelenésével, a stílusával, az eredményeivel vagy az egész életével. Ha te is ilyen vagy, ez a cikk kifejezetten neked szól.

#komoly
2020.05.13.

Nem tudok komoly lenni! Mit tegyek?

Akadnak mindig vidám, vicces emberek. Ám bizonyos helyzetekben kifejezetten rossz ötlet komolytalanul viselkedni, hiszen ezzel megbánthatsz másokat, emellett pedig rólad sem fest túl jó képet.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?
#barát
2020.04.20.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Kerülőt teszel matek és biosz között, hogy felmehess két emeletet, csak mert el akarsz mellette sétálni, amíg ő az angolórájára megy. Hetek óta távolról csodálod őt, és az összes barátod tud már róla. Nagy eséllyel előbb-utóbb a fülébe jut. Minden alkalommal, ahogy meglátod, elgyengülnek a térdeid, és úgy érzed, hogy a szívdobogásod megsüketíti a füled. Honnan tudhatod, hogy az érzés kölcsönös-e?

#szingli
2020.03.26.

Mítoszok a szingli életről

Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.

#depresszió
2020.01.26.

Hogyan lendüljek túl a problémámon?

Biztosan átélted már, hogy amikor le vagy törve, semmihez sincs igazán kedved. Nem megy a tanulás, nem érdekel igazán semmi és legszívesebben csak az ágyon gubbasztanál a problémákon rágódva.

#jó hangulat
2019.12.28.

Hogyan dobjuk fel a hangulatunkat?

Íme, egy kis lista arról, miként szerezz magadnak pár örömteli percet, ha rossz kedved van. Hat tevékenységet mutatunk, ami garantáltan jobb kedvre fog deríteni, még ha először kételkedsz is. Lássuk!

#tél
2019.12.17.

A legjobb programok a téli szünetre

Azok a legszebb téli reggelek, amikor a gőzölgő tea illatába burkolózva álmosan kitekintünk a konyhaablakon, és látjuk, hogy hófehér takaró borítja a környéket. Mutatunk néhány tippet, hogy jól teljen a téli szüneted!