Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?
#randi
2014.09.06.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!

#szingli
2014.08.30.

Rossz szinglinek lenni?

Néha olyan érzés, mintha mindenhol párok lennének, és egyfajta nyomás nehezedne ránk, hogy kapcsolatban legyünk.

#magas
2014.06.26.

A fiúk és a párkapcsolat

A fiúk és a lányok természetüknél fogva másként élik meg a párkapcsolatot. Milyennek látják a fiúk a kapcsolatot?

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?
#magas
2014.06.24.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?

Már régóta tetszik egy lány az osztályból, de rád se hederít? Az a szép lány a reggeli buszról azt se tudja, hogy létezel? Összeszedtük, mit kell tenned ahhoz, hogy felhívd a választottad figyelmét magadra, és pozitív benyomást kelts.

Hogyan hívj el egy lányt randizni?
#randizni
2014.06.06.

Hogyan hívj el egy lányt randizni?

Kedvelsz egy lányt, és szeretnéd, hogy ő is viszonozza ezt az érzést. Talán még azt is szeretnéd, hogy a barátnőd legyen. Hogyan valósíthatod ezt meg? Igazából nem létezik mindenkire vonatkozó előírás, szabály – hiszen minden lány egyedi és különleges – de nagyban növelheted az esélyeidet, ha az alábbi, egyszerű tanácsokat követed.

#randi
2014.04.27.

Az első randi: merre menjetek, hogyan viselkedj?

Ha tudjátok, beszéljétek meg, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb helyszín! Ám a kérdéseid legyenek egyszerűek, és semmiképpen se hangozz úgy, mint aki máris korlátozni szeretné partnerét.

#szülő
2014.03.27.

Ha idősebb fiúval jársz

Nem érted, hogy miért van úgy kiakadva az anyukád, csak mert a srác, akivel randizol már jócskán elmúlt 20 éves? Mi lehet ebben a helyzetben, ami ennyire nem tetszik a szülőknek? Csak ők reagálják túl, vagy tényleg veszélyt jelent rád a dolog? Nos, ebben a helyzetben, a pszichológusok szerint, tényleg van ok az aggodalomra.

#szerelem
2014.02.21.

Randi szabályok

Ha randizni mész valakivel, először gondold végig, hogy vannak-e olyan szabályok, amelyeket feltétlenül be kell tartanod. Te is tudod, hogy vannak! Ezek a szabályok nélkülözhetetlenek, legyen szó bármilyen randiról.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#boldogság
2013.05.18.

Mi tesz boldoggá egy srácot?

Nos, ha elsőre azt gondoltad, hogy a buli és a haverok, akkor nem is jársz olyan messze az igazságtól. De hogy valójában pontos és átfogó képet adjunk a pasik szokásairól, egy nemrégiben készült tanulmány eredményeit szeretnénk megosztani veled.