Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

#valentin nap
2013.02.14.

Hangolódj rá a Valentin-napra!

Megrögzött Valentin-nap rajongó vagy, és úgy gondolod, hogy miért ne szólhatna az év egy napja a szerelemről? Vagy épp ellenkezőleg: már előre rettegsz a Valentin-napi felhajtástól? A KamaszPanasz blogjaiban mindenki megtalálja a neki szóló üzenetet.

#randi
2013.02.10.

Az első randi: mit viselj?

Az életben 3 olyan alkalom van, amihez különösen nehéz ruhát választani – az állásinterjú, az első randi, és a párod szüleivel való első találkozás.

#vásárlás
2012.12.27.

Mikor ne vásárolj?

Számodra milyen hely egy szupermarket? Olyan, ahol a liftből szól a vontatott zene, miközben vonszolod magad lépésről lépésre és megöl az unalom? Vagy egy olyan, ahol megtöltheted a bevásárlókosarad minden jóval, és még talán néhány ingyen termékmintát is sikerül begyűjtened vásárlás közben.

#online randi
2012.08.31.

Tippek az online randizáshoz

Hacsak nem tanulsz egy fiúkkal teli suliban, akkor meglehet, hogy szükséged lesz az internet kínálta lehetőségre. A jó hír, hogy fiúk százai, ha nem ezrei vannak fent a neten, akik randizni szeretnének.

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.

#randi
2011.08.25.

10 tipp, hogy jól sikerüljön az első randi

A legtöbb ember számára az első randi általában kellemetlen esemény, telis-tele bizonytalansággal, kétségekkel és elvárásokkal. Hogy te ne tartozz ezek közé az emberek közé, olvasd el útmutatónkat, melyet neked készítettünk azért, hogy az első randin minden jól menjen és, hogy biztosan pozitív benyomást kelts!

#randi
2011.04.16.

Randi vagy nem randi?

Elég nehéz eldönteni, hogy most igazából randira hívtak minket, vagy csak szimpatikusak vagyunk a másiknak. Hogyan lehet ezt eldönteni? Mitől lesz jó egy randi?

#visszafogott
2011.04.09.

A visszafogottság szexi lenne?

A visszafogottság vagy a céltudatos támadás lehet eredményesebb az első randin? A pszichológusok elébe mennek a találgatásoknak: bebizonyították, hogy a bizonyos mértékű távolságtartás növeli a vonzerőt.

#randi
2011.03.07.

Miről beszélünk az első randikon?

A nők inkább romantikusak, a férfiak pedig karrier-orientáltak? Mindez a múlté, egy aktuális felmérésből sokkal inkább az derül ki, hogy a nők a munkáról, a férfiak pedig álmaikról és terveikről beszélnek szívesen. Legalábbis a randikon...

#testvér
2011.02.26.

A testvérem az exemmel randizik!

„A napokban megtudtam, hogy a testvérem a volt barátommal kezdett el randizni. Mindkettőjüknek elmondtam, hogy nem igazán örülök neki, azok után, amit a fiú rólam/nekem mondott.”

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...

#barátság
2011.01.28.

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!