Lélek, szakítás

#Lélek #szakítás

72 db cikk a témában

#szakítás
2019.05.15.

Szakítás? Irány az edzőterem!

Éppen egy fájdalmas szakításon estél át? Itt az ideje az edzésnek! Elmondjuk miért. A szakítás utáni első pár hét kritikus lehet abból a szempontból, hogy hogyan tervezd meg az elkövetkezendő hónapjaidat.

#megcsalás
2019.05.13.

Ha megcsalt a barátod

Minden szakítás nehéz, de ha a barátod megcsal, és ezzel összetöri a szíved – nos, az még nehezebb. Érzelmileg ez az egyik legijesztőbb dolog, amin átmehetsz egy kapcsolatban. Ha megcsal a barátod, azon nem könnyű túltenni magad. Az árulás tüskéje, a szívfájdalom, az összetört remények, a féltékenység – ezek az érzések mind jelen vannak ebben a nehéz szituációban. Hirtelen az általad szeretett emberről kiderül, hogy van egy másik élete is, és hogy minden, amit róla hittél, valójában egy hazugság.

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#szakítás
2017.08.08.

Ha szakítani kell

Talán nincs is annál rosszabb, mint amikor egy cetlin szakítanak veled. Mondjuk az exbarátom ezzel nem értene egyet, egy elektronikus levélben szakítottam vele 2 nappal a 4 hónapos fordulónk után. Nem tudom melyik volt a rosszabb - a tény, hogy minden barátom előbb tudott róla, szakítani fogok vele, vagy hogy megtartottam a 10 ezer forintos Spiderman 2 Special Edition DVD-jét

#szakítás
2017.06.22.

Maradjak vagy szakítsak?

Nagy szerelmek, rövid kapcsolatok, nyári kalandok és szakítás. Sajnos előbb-utóbb mindenki átéli azt a dilemmát, hogy vele sem az igazi, de nélküle sem. Maradjunk együtt vagy szakítsunk?

#szakítás
2017.05.18.

10 tipp hogyan éljük túl a szakítást fiúként!

A szakítás nem egy kudarc! Mindkét fél számára tanulás, hogy megtalálják mi az, ami jó és mi az, ami rossz a számukra! Ez egy "lépés" afelé, hogy az életben a legtökéletesebb párt találjuk meg! De nem könnyű lépés!

#szakítás
2017.04.28.

Szakítás után is érezd jól magad!

Ha vége a kapcsolatnak, gyakran nehéz újra visszarázódni a mindennapokba: kell egy kis extra löket, hogy újra boldog legyél. Fusd végig ezt a listát, amely tele van olyan tippekkel, amiktől boldog lehetsz, és ismét jól érezheted magad a bőrödben. Azután írd le a neked tetszőket, és tartsd magadnál, hogy bármikor elővehesd, amikor szükséged van egy kis instant boldogságra!

#csók
2017.04.10.

Mikor nem érdemes folytatni egy kapcsolatot?

Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

#szakítás
2017.01.31.

6 jel, hogy még nem állsz készen egy új kapcsolatra

Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

#Valentin nap
2016.02.14.

Hogyan éld túl a Valentin napot szakítás után?

Újdonsült szinglinek lenni az év bármely szakában megviselő, de főleg akkor nehéz, amikor bármerre nézel, a szerelmet juttatják eszedbe. Ha újdonsült szingli vagy, esetleg csak szeretnél felvidítani egy barátot, akkor itt van néhány szórakoztató program, ami jól jöhet.

#barátság
2015.02.16.

Ha a barátod az exeddel randizik

Nem mindig könnyű megküzdeni azzal a helyzettel, hogy a barátod az exeddel randizik. Még nehezebb, ha te és az exed nem túl békésen váltatok el. Ezt sokan egyenesen árulásnak tarják. Ha nem akarod elveszíteni a barátodat, meg kell tanulnod kezelni ezt a helyzetet. Egy kevés munkával elérhető, hogy barátok maradjatok annak ellenére is, hogy az exed is jelen van.

#barát
2015.02.14.

Ha véget vetnél egy barátságnak

Óvodában a gyerekek úgy gyűjtik a barátokat, mint a cukorkát: minél több, annál jobb. Ahogy idősödsz, úgy változnak meg a baráti kapcsolataid is. Más lesz az érdeklődési körötök, más a kedvenc ételetek, ruháitok, ízlésetek zene és minden más terén.